0

Større bil enn VW Sharan

spurt 2021-08-05 08:36:13 +0100

Hei! Kjører VW Sharan. Har 4 barn. Barna blir større og trenger derfor større bi enn Sharanen. HAr sett på Mercedes V-serien. God bagasjeplass og stort pluss med enkeltstående seter på skinner. Har også sett på VW Multivan. Men bruktbilmarkedet er skrinn når det gjelder disse to bilene. Er det andre bilmerker som produserer liknende biler med 6-7 seter og likevel god bagasjeplass?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-05 14:56:02 +0100

Renault hadde nok noe av det samme med sin Grand Espace men trenger du større bil for en familie på 4 ? Neste steg over Sharan er jo mini buss og da snakker vi om Ford Transit, Mercedes V klasse og sikkert noen flere men du ser jo ut til å ønske mye plass så vet ikke om forumet her har forslag til nettopp det du ønsker. Ford S Max/Galaxy er heller ikke noe dårlig alternativ men er jo egentilig bare en fornying av Sharanen din da Galaxy var en klone av denne som de produserte sammen. Varebiler lar seg jo bygge om til personbiler hvis du får skaffet seter, så betyr det mye for deg å få så stor plass så har du sikkert også vurdert disse alternativene.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-05 21:26:14 +0100

Vel, barna får formodentlig plass i Sharan også....? Jeg tenker at om kona eller barna griner over for lite "plass" i en Sharan, ja da skal dui ha en rimelig svær minibuss for at de skal være fornøyde! Når du først og fremst forholder deg til bruktmarkedet, tyder det på at du faktisk gjerne vil ha penger til noe annet enn bil! Da er det på sin plass å minne om at det koster å være kar! Glem ikke at innkjøpsprisen bare er en del av regnestykket her, en stor bil er ofte tung, tung bil = mer slitasje på hjoppheng, bremser mv, høyere drivstoff-forbruk og ikke minst: større dekkdimensjon. Alt dette har sin pris, det blir et aldri så lite "byks" på posten for "transport" i familiebudsjettet!

Når en allerede stor bil blir for liten....det skulle vel ikke være sånn at skoen egentlig trykker i for lite bagasjeplass? Da er det et par spørsmål som er lurt å stille seg: hvor ofte har vi et problem her.....dernest: drasser vi med oss mer enn vi strengt tatt har behov for? Om dere jevnlig har for lite bagasjeplass: ja da kan dere jo tenke tanken på å dra på litt mindre! Dernest er takboks en god ting for volumiøse, men ikke altfor tunge ting! Og skulle behovene være enda større: en passe stor henger MED BREMS og kapell av et eller annet slag - fortrinnsvis 13-tommers dekk også - som bagasjehenger. Alle disse løsniungene fungerer om det ikker sånn at dere møter "veggen" flere ganger i uka her! At jeg tenker sånn, er fordi min niese har hatt Sharan en årrekke, med en drøss unger! Nå bikker jo barna "voksne" etterhvert og vil ikke være med mor og far på biltur lenger, men i alle år har altså Sharan vært mer enn stor nok - og ja - hun har takbok!

The Bottom Line er at nei, det er ikke greit for barnefamiler med flere enn 3 barn å finne en bil som passer BÅDE familiebdsjettet og behovet man måtte ha. Sånn er det bare, i tidligere tider hadde vi kombinertbiler med mye plass som kunne duge, men politikerne fikk vondt i maven av at barnefamiliene kunne skaffe seg en tilstrekkelig stor bil med reduserte avgifter!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger