0

Manglende utstyr ved kjøp hos forhandler.

spurt 2021-07-26 10:53:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg lurer litt på hva man kan forlange av forhandler når man har kjøpt en nyere bruktbil med manglende utstyr.

Saken er sånn. Jeg kjøpte en nyere bruktbil hos forhandler som i annonsen var beskrevet med div utstyr, under beskrivelse av bilen var det et eget avsnitt som handlet om Apple Carplay. Dette var selvfølgelig et meget stort pluss, da brukeren av bilen er over snittet interessert i slike ting. Ved overlevering av bilen hos forhandler ble det ikke gått igjennom tekniske ting ved bilen, slike ting synes jeg at det er bedre og finne ut og lære av selv. Fant ut etterhvert at denne bilen ikke har Apple Carplay. Noe som det i annonsen hentyder at det er.

Har kontaktet selger, han tilbyr meg og få plukke ut et navigasjonskort for og putte inn bilen. Dette har en verdi på kr 5000,-

Han sier dette er en fair deal da de innrømmer og ha gjort feil i annonsen, men samtidlig henviser til at det i annonsen står: Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler. Han sier også at Apple Carplay kun er en løsning for og få navigasjon i bilen, noe jeg vet er bare tull. Carplay er mer. Prøver han og komme seg unna dette så gunstig som mulig?

Det er vel ikke sånn at de kan skrive at denne bilen har sånn og sånn utstyr uten at det følger med når man har kjøpt den?

Jeg mener at verdien på dette med Apple Carplay overstiger kr5000,- hvis dette hadde vært bestilt med den dagen bilen var ny.

Hva tror dere?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-26 11:43:10 +0200

What you see is what you get, har du freset avgårde med en bil der du var fryktelig opptatt av Apple Carplay så var det jo dumt å ikke sjekke dette først. Ja annonser er mangelfulle men var det direkte skrevet i teksten på annonse så har du jo en grei sak og selger legger jeg jo på en måte flat her men tror ikke du kommer så veldig langt her da selger tilbyr 5000 kr. Jo å etterinstallere Apple Car play ville jo kostet langt mere enn 5000 kr men så er det jo det med kompensasjon da og at du også har litt ansvar med å sjekke opp at det egentlig var montert i bilen din. Mulig det kan ha noe med at den er forbredt for Apple Car play men at det må etter instaleres Jeg tenker slik at selger har jo vist velvilje og kan da bare anbefale at du gir han et kontra tilbud på hva du mener er rimelig her. Verdien ved å prøve å dra dette videre utenom forhandlerens velvilje gir nok ikke store gevinsten her.

Hilsen Mr Car wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-26 14:38:10 +0200

Tror jeg ville takket ja til denne greia til 5000 her gitt....sjekk prisen på en adapter for Apple Car Play HER: https://norgecarplay.com/products/car...

En til av samme sorten....og den som tar en titt på kompatibilitetslista, vil oppdage Mercedes-Benz et støkke nede...under "M".........: https://cplay2air.com/products/cplays...s6Ky66MTK2Dv3qlvmdIwRTyydvrldXBKf34hoCn5gQAvDBwE

Uavhengig av hvilket prisnivå de som måtte kjøpe Apple-duppeditter er vant til fra den kanten, det er åpenbart ikke sånn at verdien på Apple Car Play overstiger 5000 spenn! Ellers merker jeg meg at bla VW sitt Columbus-system er forberedt for en slik funksjonalitet fra 2016 and on, men det krever litt trøkking og fikling fra brukeren....sikker på at det ikke er implementert i din Merc...?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar