0

Er det noen svakheter en må være ekstra oppmerksom på?

spurt 2021-07-14 09:45:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Opel Zafira 1.7 110 D 1.7 CDTI Jeg har kjøpt denne bilen brukt. Lurte på om det er noe jeg må være spesiellt oppmerksom på? Det stod i annonsen at alle servicer var fullt og at reg.reim/tannreim var skiftet ved ca 123.400, men ikke noe av dette er oppført i serviceheftet. Jeg har nettopp skiftet motorfeste (midtre bak?) :-), det var knekt, og jeg hadde problemer med å få bilen i første gir før den tid. Nå går det greit. :-) Men så at det var en slitasje på en slags hardplastbue som beveger seg når jeg satt den i revers, da gikk ikke giret i første, men giret jeg i andre og så i første etter revers, gikk det greit. Bilen har gått 175000 km og er en 09-mod. Før jeg fikk skiftet motorfeste, mente en mekaniker at motoren beveget seg for mye, kan dette ha gjort noen annen skade på andre ting, som bør undersøkes? ;-) Lurte også på om HEPU er et bra merke? Klemz fra en 5-barnsmor

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-14 16:36:47 +0200

updated 2021-07-14 16:48:09 +0200

Er ikke alltid service og reprasjoner står i service heftet. noen ganger er det gjort hjemme i garasjen eller at det ligger inne hos Opel på ditt reg nummer. Jeg liker jo ikke helt girproblemer som kan tyde på at det er alvorligere feil her men det må man nesten se ved en inspeksjon. At et motorfeste er dårlig og som du sier knekt er nok ikke helt trolig årsak her for da ville motoren og girkasse hengt ned og slepet i asfalten under kjøring. Dette er ofte en foring der gummi blir utslitt og som tillater mere bevegelse enn det som er tiltenkt Det er ikke farlig men det kan bli litt klunke lyder. Er girkasse feste slitent skal man også se på de andre 2 motorfestene som sitter på hver side framme i motor rommet da de lett har fått en extra belastning de også. Vel uansett er det nok ikke alt for morro og fylle bilen med unger og kanskje være utrygg fordi alt ikke virker som det skal så opplever du flere problemer så tenk deg om om det er et fornuftig valg for deg å dine. Hepu er jeg ikke sikker på da det høres mest ut som et støvsuger filter men da det nesten kommer daglig nye bilmerker til torgs som ikke jeg nødvendigvis vet så mye om kan jeg nok ikke svare men har du fks lest en plass at detter er noe for deg så er det sikkert en tanke. Jeg bruker å si at bilen får nå hete Bydtang eller Xpeng den så lenge bilen er bra så får jeg heller mane meg opp til å fortelle naboen hva jeg har kjøpt :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar