0

Kjørelengde på BMW X1 2 l diesel automat 2012 modell?

spurt 2021-07-10 12:54:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hvor langt går disse motorene hvis den er godt ivaretatt og vedlikeholdt med serviser?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-10 13:21:14 +0200

Tenk på et tall et nok det første som slår meg, får motoren oljebytte ved hver 15-20 000 km altså ikke longlife intervall 30 000 km uansett om man bruker longlife olje eller ikke og man vet at Bmw hadde fått ryddet bort kjedeproblemene i 2012 så kan den nesten gå uendelig antall km. Mr N Wolfs 500 000 km er ikke urimelig å oppnå men det betinger også at du behandler motoren pent og ikke chipper en masse hk inn i den som du alltid må teste at finnes der.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-11 17:51:36 +0200

Som jeg skulle sagt det sjæl, legg til at det er en god regel å unnngå å trekke turtall på kald motor, olja skal være gjennomvarm før man drar på....med en dieselbil må man da kjøre si 2-3 mil før man drar på. Nei, man trenger ikke lusekjøre, men være litt bevisst med gassfoten.

Ellers burde chiptuning, eller "tukling", vært forbudt ved lov. Det er det jo forsåvidt også - om dtte ikke blir meldt inn til Biltilsynet - da kreves bla dokumentasjon for at utslippene er innenfor satte krav hhv typegodkjenningen - er det faktisk ulovliig og en god grunn til å si "nei" til å kjøpe en bil.

The Bottom Line er at min subjektive oppfatning er at en god bil bør kunne rulle de 500' uten nevneverdige problemer whatsoever, gitt et normalt godt vedlikeholdsregime. Ikke noe problem med nonen hundre tusen til heller, men som Kamerat Wizard sier, det er et par grunnleggende forutsetninger som må være tilstede! Legg gjerne til at understellsbehandling med jevnlig etterbehandling er en viktig del av dette, nyere biler ruster som kjeks, om ikke den bilen du nevner er understellsbehandlet, bør den sjekkes opp i så måte pronto!

Ellers kan en idiot kjøre i støkker en fluinka ny bil på en liten halvtime på "kveldmoro" på en parkeringsplass, det har skjedd mer enn en gang...så står tufsen der og klager på dårlig bil etter noen åttetall i grotesk hastighet med like grotesk turtall på kald motor....!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar