0

Sterling motor

spurt 2021-07-10 09:51:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har bestilt en liten sterlingmodell til barnenarnet. Du vet, småtroll liker alt som snurrer. Jeg var inne på Wiki og leste om motoren Den trenger en ekstrn varmekilde som kan være hva som helst. Og dn er energieffektiv, Men den trenger litt tid for å varmes opp. Så hvorfor brukes den ikke i hybridbiler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-10 12:10:16 +0200

Tja, formodentlig av samme grunn som Sterling-motoren har vært stemoderlig behandlet på alle områder siden tidenes litt ut på dagen. Synd og skam, om det er olje-mafiaen eller reelle, tekniske problemstillinger som ligger til grunn, kan man saktens undres over. Vi får la tvilen komme bilindustrien til gode og si, ja takk, litt av begge deler! For min del tenker jeg at dieselmotorer burde vært obligatorisk i hybride drivlinjer, men dessverre, jeg blir i liten grad bønnhørt! Bare Mercedes og Volvo har tatt den "helt ut" her, og nei, jeg regner ikke med "mildhybrider" her.

Jeg tenker også at hybrider har atskillig mer for seg enn rene elbiler, det være seg ladbare hybrider eller konvensjonelle hybrider. Kfr at elbiler egentlig ikke er noen spesielt god løsning sett fra et transportmessig ståsted eller fra en helhetlig, miljømessig vurdering. Men når det går politikk og prestisje i ting og tang, ja da er det ikke nødvendigvis de beste løsningene som blir valgt. Sånn er det bare, kanhende også dette har en ikke ubetydelig betydning i forhold til sterlingmotorens ublide skjebne!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-07-10 09:51:14 +0200

Sett: 26 ganger

Sist oppdatert: Jul 10