0

Leasing av bil uten vinterhjul

spurt 2021-07-08 17:39:54 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Skal snart levere bilen etter endt leasing og har vært på pretakst, eneste de bemerket var at vinterhjul ikke var med ved takst. Når jeg leaset valgte jeg å ikke ta lease vinterhjul da jeg fikk et mye bedre tilbud via Dekkmann. Takstmann hos forhandler( stor aktør) mener allikevel at jeg må levere vinterhjul med bilen da «man ikke får leaset bil uten to hjulsett». Han sier også at de har trukket dette fra leieprisen jeg betaler, men slik jeg ser det har jeg bare takket nei til deres tilbud om vinterhjul og ja til et bedre tilbud. Finner forøvrig ingenting om dette i kontrakten. Hva er riktig her? Har han rett i det han sier? Ringte Leaseplan om dette og de holder med meg..,Takknemlig for svar Mvh Bjarne

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-08 19:33:51 +0200

updated 2021-07-08 19:35:26 +0200

Ja for å gjøre lang historie kort, i Norge har vi vinterhjul så følger det ikke bilen så er det kanske trekk på 8000 kr men det betyr jo ikke noe for deg da du trolig også sparte 8000 kr ved å ikke ta vinterdekk så skjønner ikke helt spørsmålet her. Uansett det som kom med bilen må være med bilen at du kanskje ønsker å selge dine Dekkmann vinterhjul privat får jo så være men det et jo takst selskapet som har rett her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar