0

Volkswagen multivan westfalia

spurt 2021-07-08 13:22:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg ønsker å kjøpe en westafalia slik at jeg kan ta med familien ut på tur. Ser det ligger en del biler på finn.no, men er usikker på om det er risikofylt å kjøpe disse fra 2003. Jeg bor i Lofoten og har dermed lang vei til forhandler. Er det noe spesielt man bør spørre selger om eller være oppmerksom på når det gjelder de årsmodellene?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-08 17:19:03 +0200

Risikofylt ja så absoulutt en 2003 er bingo spill man kan finne en ok men også en tikkende bombe så rådet er har du mere penger så er de trolig vel anvendte ved å dra på litt her. Du må jo tenke fra din egen situasjon har du begensede middler så blir søken etter et passende objekt desto viktigere. Motor og Chassis bør være noenlunde ok og se etter lekkasjer og mugg samt generell misskjøtsel. Nei her er nok ikke råd fra andre godt nok, du må rett og slett undersøke og så undersøke igjen til du finner et objekt som kan passe deg og dine. Her må jeg bare si lykke til i din søken.

Hilsen Mr. Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-08 18:28:28 +0200

Tja, hvor mye ferie har du egentlig til rådighet til å ta med familien på tur? Tenk gjerne tanken på leie og prøve dette med bobil før du kjøper....det kan være smart! Da bygger du deg også opp erfaring omkring hva du ønsker deg, hva du skal se etter og så videre.

Ellers er det som Kamerat Wizard sier, en såvidt gammel bobil - uansett merke - er ikke bare bingo, det er pinadø omtrent like stort sjansespill som å spille russisk rulett i fylla med pistol! Jeg tenker at prøve ved å leie samt en god porsjon tålmodighet i jakten på et greit objekt, eventuelt spare opp litt mer penger over tid, er fornuftig her. Kanhende du kan kjøpe et av disse 6-manns hustelta som Coop har på tilbud nå for tiden også - teltlivet er egentlig minst like sjarmerende som bobilferie, og ikke minst: både inngangsbilletten og løpende kostnader er MYE lavere! Tenk tanken - lykke til!

PS: For pengene du legger i å kjøpe, eie og drifte en bobil kan du også leie deg inn på sjampinghytter i lange tider! Regn på det og bli overrasket - bobil er IKKE noen "free lunch"!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar