0

Fjerne plexirute i skillevegg

spurt 2021-07-07 19:37:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei.

Jeg holder på å lage campervan av Citroen Jumpy og vurderer å fjerne ruten i skillevegg for bedre ventilasjon.

Er dette lov uten og sette inn noe gitter som erstatning ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-07 20:33:00 +0200

updated 2021-07-07 20:41:07 +0200

Beklager her skal du ikke ta noen forum svar for god fisk og holder ikke på langt nære i en tvist med biltilsynet. Skal du foreta deg noe som helst som forandrer oppsette som er godkjent så for all del spør Biltilsynet om råd og regler. Jeg ser hva du har planet om nemmelig å campe og kunne ha adgang til førerhytten samtidig men jeg er redd det ikke går. Har du masse på kontoen din som kan backe opp at den plutselig er personbil så,kanskje men hvis ikke så kjør alle modifikasjoner igjennom de korrekte kanalene. Vi vet at sjansen for å bli tatt er små på linje med om man kjører på avgiftsfi diesel men om man blir det så er man jo sammfunnsfiende nummer en og får straffer og bøter minst på linje med en hardt kriminell forbryter som ville blitt satt helt i skyggen. Vel om enn sagt flere ganger her følg regelverket og få det påtegnet eventuellt i vognkortet ditt.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-07 20:46:02 +0200

Alt som har med skillevegg å gjøre er noe man bør sjekke og dobbeltsjekke med det kgl norske Biltilsyn for å slippe lang og hard straff i ettertid! Det samme gjelder innredningen som nødvendigvis følger med når du ser for deg å konvertere en varebilmed grønne skilt til campervan! HER finner du forøvrig litt om fremgangsmåten: https://www.skatteetaten.no/person/av...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar