0

Levetid på batteri.

spurt 2021-07-06 07:42:10 +0100

anonym bruker

Anonym

Bør ikke levetiden på ett batteri være over 4 år når det daglig blir vedlikeholdtladet hver natt med Defa link?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-06 13:28:32 +0100

Normalt kan vi nok regne batteri levetid mellom 5-7 år noen ganger lengre og noen ganger mindre. Ja er ikke sprekt med 4 års levetid så du kan jo spør Lexus om det er normalt på din model. At batteriet holdes i trim med vedlikeholds lading er jo bra siden da batteri er full ladet. Vi sier gjerne at et batteri må mosjoneres litt ved å dyputlade av og til men det fikser vel Defaen din regner jeg med. At et og annet batteri har noe mindre levetid er nok ikke helt uvanlig og har du garanti på bil eller på skifte av batteri så ville jeg nok førsøkt en garanti sak. Er det Lexus som har montert batteriet så får du sikkert en grei ordning dette kan de bedre enn alle andre men er det en 3 dje part med i bildet så ja kanskje du bare må få det byttet. Du får se på hvilke avtaler eventuellt verkstedet du har byttet batteri på har av garantier ofte kommer det an på fabrikanten av batteriet og ikke så skjelden prisen på batteriet. Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-06 15:03:42 +0100

Om Lexusen din har samme mikroskopiske 12V batteri som Toyota Prius, snakker vi om et bittelite batteri som egentlig skal levere strøm til ganske mye. Mao lever batteriet et hardt liv, det gjør noe med levetiden, enten vi liker det eller ikke. Fordelen er at sånne små, nusselige batterier ikke koster stort, bakdelen er at det ikke nøvendigvis holder like lenge som man hadde forventet. Vi har "noen" med Prius i familien som har oppdaget det samme, så du er ikke alene, DEFA eller ikke DEFA. I ditt sted ville jeg fulgt de kloke rådene fra Kamerat Wizard og tatt derfra, be gjerne om å få det beste batteriet som kan trøkkes inn i bilen din. Da tenker jeg på f.ex et batteri med så høy kapasitet som mulig, gjerne også med høyere kortslutringstrøm - dvs max strøm som kan leveres.

Nei, jeg har ikke hybrid selv, men jeg har lagt meg til en vane med å sørge for at mine batterier er av den sorten som har mest mulig kapasitet på den plassen jeg har til rådighet. Koster litt mer, men med dieselbiler - stikkord glødeplugger - er det bokstavelig talt lønnsomt. Slike batterier har en levetid i trakten av 10 år, men be advised, du får nok ikke tak i et riktlig like spenstig batteri til din bil. Men jeg vil tro du kan få et kompromiss, altså et bedre batteri enn det bilen er levert med originalt. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger