0

Golf 1.6 tdi. 2014mod

spurt 2021-07-05 10:17:15 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Skal se på to golfer 2014 1.6tdi 103.000km Manuel. Hva skal jeg setter på den. Bilfirma

2014 1.6tdi 148.000km Import, kom til norge når den var et år, skal på EU kontroll innen 31/11 2021. 62.000kr.privat person selger

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-05 18:26:36 +0200

Hm ja det første du skal se på er hvorfor var den importert, var det flyttegods eller var det en utgave som ikke ble tatt inn til Norge. En standard Golf kunne man ikke tjene penger på ved å importere fra utlandet foruten at det var en skade bil eller på annen måte tuklet med. Er service historikken komplett og ved en Naf test at det ikke avdekkes noe spesielt så skal du ikke la deg skremme av den da den kan være helt på linje med en Norsk bil og gjerne litt bedre ang rust. Har du ikke råd til en Naf test så stå over kjøpet den kan mangle sete varmere og lyktespylere og annet som vi liker i Norge og kanskje den har stoff matter istedenfor gummimatter og kanskje mangler den tilhengerfeste som vi Nordmenn nesten født med på linje med ski. Har den det du trenger og er bedre eller vesentlig billigere så kjøp den :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-06 15:26:59 +0200

Som vanlig enig med Kamerat Wizard, vi lbare tillegg en ting: 1.6 TDI har en stor styrke: den er ekstremt gjerrig på drivstoffet! Svakheten er at motoren ikke har spesielt mye anvendbar kraft. me fare for å bli misforstått, den er nesten like dau som en benziner! Når det er sagt: du holder fint følge med trafikken i Norge, for all del, men - det er et MEN her: du må ikke få angst av å bruke girspaken litt flittigere enn på andre diesel-biler! Min subjektive oppfatning er at 1.6 TDI er en motor som fungerer best sammen med automatkasse, men be advised, manuell kasse er et bedrea alternativ om du har et presset budsjett....stikkord: vedlikeholdskostnader.

Ellers er Golf forholdsvis høyt priset i forhold til Skoda, kanhende du kan få mer - og nyere bil - for pengene om du ser i retning av Skoda Fabia Mhp Fabia får du bilen med både 1.6 TDI og 1,2 hhv 1.4 TSI, de små benzinerne er også helt greie når vi snakker om 2014 and on....stikkord: TANNREIM er et MÅ HA - de små benzinmotorene med kamkjede hadde mye problemer. Du kan også se på Skoda Octavia, men da snakker vi om en noe større bil - på godt og vondt.

Spesielt FABIA STASJONSVOGN er noe så uvanlig som en Fabia med pent design, verdt å se på.

Jeg tenker også at du bør kaste mer enn et blikk på VW New Beetle, siste generasjon som kom i 2011 er en feiende flott bil. Da får du Golf VI i bunnen, og av en eller annen grunn er prisen i bruktmarkedet latterlig lav. Du kan velge blant de samme motorene som Golf, den rimeligste i bruktmarkedet er 1.2 TSI, med 1.6 TDI hakk i hæl. Husk bare på dette med benzinerne: du skal ha en bil der motoren har TANNREIM! Om selger ikke vet...ja da får du bilnummeret og tar en telefon til Møller teknisk evnt ditt nærmeste merkeverksted, verre er det ikke!

Du har plass til fire personer i en Beetle, like mye bagasjeplass som i en Golf og til forskjell fra første generasjon New Beetle er den siste grei å jobbe med - man trenger ikke ha pianofingre for å skru på den. På veien er den et par hakk bedre enn Golf, bedre understell, noe lavere tyngdepunkt gir en morsom bil å kjøre. Ikke bare det: den er pen å se på, retrodesignet er virkelig en schlager! Se f.ex på DENNE: https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

The Bottom Line er at jo, jeg har valgt Golf et par ganger selv, ikke fordi Skoda Octavia er dårligere, tvert om, men fordi jeg kjøpte ny bil - og Skoda er så populær at leveringstiden til tider har vært ovseleig lang! Konen fikk en ny Beetle samtidig, det er en virkelig sjarmerende bil om den ellers passer dine behov. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar