0

Hva tenker du om lakkforsegling?

spurt 2021-07-05 06:57:31 +0200

anonym bruker

Anonym

Det finnes jo et stort antall merker som leverer lakkforsegling/beskyttelse. Hva tenker du om det på en ny bil og hvilket produkt er bra? Gjelder garanti på bilen etter behandling?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-05 10:22:29 +0200

Alt man gjør for å beskytte lakken er bra. Men min erfaring med lakkforsegling er at dette er relativt kostbart i forhold til hva det gir.

Det markedsføres med store bokstaver om tre-trinns behandling og hvor bra dette er. Etter, ved selvsyn, ha sett hva som egentlig gjøres har jeg blitt jeg litt skeptisk … Er jo mulig jeg har sette på feil sted også og at praksisen er annerledes andre steder.

Kanskje jeg er gammeldags og konservativ, men jeg mener at skånsom vask med god bilshampo samt polering én til to ganger i året, gjerne hos et proff-firma er vel så smart og gjerne med en god topp-coating het til slutt. I alle fall første gang. Selv om dette også begynner å bli ubehagelig kostbart.

Man mister ikke noen garanti med lakkforsegling / polering. Har men en helt ny bil er dette viktig for å ta vare på lakken. På eldre biler kan den ganske enkelt "hentes opp igjen" om den er noe slitt og matt.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-05 12:16:15 +0200

updated 2021-07-05 12:30:22 +0200

Klarlakken på bilen din er det som skal beskytte mot vær og vind, at det har kommet mange Nano ditt og Nano datt på banen de senere år som hevder at bilen din skal vare så og så lenge er nok mest hva det er nemmelig tro og håp. At bilen er lettere å spyle av får jo så være men at lakken holder en bråte flere år tror jeg de må dra litt lengere på landet med Benny har helt rett her hvis du vasker og polerer bilen et par ganger om året og smører på Megiuars cleaner vax til et par hundre for flasken så har du stort sett gjort en hederlig innsats for å bevare bilen din. Ikke at Megiuars er best men du får ikke dette problemet med hvitt overalt du har smørt så velg gjerne tilsvarende produkt her. Benny er ikke gammeldags så han har helt rett det gir deg kanskje litt lettere liv med rengjøring men at samme bilen om 20 år der man kan si at den ja er behandlet med grisedyr lakk forsegling det tror jeg ikke. Uansett det forplikter da du må ta etterbehandlinger og ja vi synes jo nesten det bare er morro når vi har kjøpt ny bil og kaster etter den noen tusen lapper extra men sann mine ord om at når det har gått en sånn 3-4 år så er nok ikke viljen helt der lengere, det med abbonement på etterbehandlinger ønsker du bare ikke men alle vil jo selge det inn eller recuring income( stadig tilbake kommende inntekter) som det heter i foretnings verden. Dra på med det du ønsker du mister ikke garanti fordi om du polerer eller lar profesjonelle gjøre dette og mens temaet er opp og man har tid så er det faktisk hyggelig og selv stå og polere bilen og da kommer også steinsprut flekking og andre lakk ting lettere fram da vi faktisk ser de med egne øyne. Jeg ville mye heller satt bilen på rust behandling enn på lakkforsegling da de koster noenlunde det samme og blir nok ikke like lett å skrive i en Finn annonse at er lakkforseglet men har store rust skader ellers. Får nok et par Nano entusiaster på nakken nå men de om det. Jeg får sikkert noen spørsmål om jeg kan vitenskapelig bevise at det ikke er sånn omtrent som med superolje om man kan vitenskapelig bevise om at motoren ikke dør hvis den ikke får oljeskift he he.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-06 15:35:10 +0200

Helt korrekt som Kamerat Benny og Kamerat Wizard sier, dette koster flesk og gir egentlig alt og ingenting. Selvfølgelig er det moro å se på en blank bil så lenge det varer, og det er jo gøy å se at dritten slipper lettere, men man oppnår jo det samme med helt vanlig voks også! Ja, man må kanhende kose seg med bilen og voks-boksen en ettermiddag på våren og en på høsten, men noe kynisk sett, man sparer en pen bunke tusenlapper på å gjøre det sjæl på dette viset! Morsomt er det også, iallefall opplever jeg det som morsomt!

Bare så det er sagt: når jeg ennå var i arbe', hadde jeg litt mindre tid og litt mer penger i lommepungen. I et anfall av et eller annet slag kjøpte jeg en slik behandling til konas bil når den så alikevel var innom et verksted der de gjorde sånne ting. All ros til jobben som ble gjort, for all del, men holdbarheten var det så som så med! De to-tre åra som ble forespeilt skrumpa egentlig ned til sånn omtrent et år, fra høst til høst, da perlet ikke lenger vannet, da var det på tide å finne frem min sedvanlige voks....her pigmentvoks med en farge som passet til bilen. Ja, det kanhende at jeg kjøpte "feil" produkt, det kan være "bedre" produkter der ute, men for min del bruker jeg heller vanlig voks og litt kjærlighet, pengene jeg sparer bruker jeg heller til understellsbehandling og løpende etterbehanlding - det er en unendelige mye bedre investering!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar