0

Audi A5 2.0 TFSI med ny motor

spurt 2021-07-03 11:42:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Ser ettter en ny bil. Kom over på fin at det selges en Audi A5 2.0 TFSI-180 HK som har byttet motor. Er dette er lurt bilkjøp? Kan det komme noen motorproblemer etterhvert?

https://www.finn.no/car/used/ad.html?... Mvh André Nordby Gjerde

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-03 11:54:16 +0200

Nei vet ikke om det kommer motorproblemer da man får håpe på at det var kompetente mekanikere som gjorde jobben. Når jeg ser biler med havarert motor så renker jeg jo automatisk på hvorfor? Det han ha sin naturlige årsak med uheldig register reim ol men er det rett og slett dårlig behandling av bilen her så kan det jo ha smittet over på resten av bilen. Du kan jo sende en forespørsel med om hva som gikk galt og er det en god grunn er det jo noen ganger en fordel med en motor med lavere km.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-03 15:56:02 +0200

Trampeklapp for gode ord fra Kamerat Wizard, i klartekst: få brakt på det rene HVORFOR motoren er bytta, og ta det derfra. En ting som får meg til å undres, er kombinasjonen av en bil som visserlig er så gammel at begrepet "garanti" er long gone, likeledes tilsier kjørelengden at garantien er historie. Møller gir normalt sett ikke noe som helst ved dørene....det er neppe fabrikkgarantien det dreier seg om her...kanhende en bruktgaranti? Uansett, jobben er utført ved Mekonomen, ære være Mekonomen, men hva slags motor er egentlig satt inn? Snakker vi om en short-blokk, altså en overhalt byttemotor, eller en fabrikkny motor? Hvilke garantier foreligger i såfall på motoren?

Endelig ser jeg igjen en merkelig ting her: begrepet "garanti" blir brukt....samtidig leser vi "kvitteringer"....er det kanhende en faktura som da er videresendt til et forsikringselskap eller en bruktbilforhandler? I det hele tatt, et par ting som bør sjekkes her, og be advised, hvorfor er det plutselig så viktig å selge bilen praktisk talt umiddelbart etter motorbyttet?

The Bottom Line er at du nok bør tenke tanken på å velge A4 isteden, selv om A5 er aldri så fjong. A4 er en rimeligere bil, du får nyere bil og et bedre utgangspunkt for et nogenlunde problemfritt bilhold. Win-win om du har et begrenset budsjett. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-05 10:31:06 +0200

Enig med Car Wizard og Norulf her. Gode og kloke råd far gutta som vanlig. Tipper at motor har blitt skiftet på grunn av oljeforbruk, men det bør du finne ut av.

Jeg stusser også litt på at dette er en garantijobb som er gjort hos Mekonomen. De utfører vel ikke garantiarbeider for Audi?

Her bør du absolutt sjekke litt grundig og ikke minst få dokumentasjon på hva som er gjort og hvorfor.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-05 18:48:20 +0200

Har Mekonomen gjort en Garanti jobb så tyder det på at de i sine interne garantier i Firmaet har gjort en såkalt blemme ved at en reprasjon har ført til havari. Jeg kjøpte en Ford S-Max som fikk ny register reim av forrige eier og han solgte den som skrot uten tanke på garanti her. Jeg skrudde av toppen og det viste seg at stempler hadde slått i ventilene, jeg heiv motoren på hengeren og dro til verksted som hadde gjort jobben og de la seg langflate og bestillte ny longblokk fra Holland helt uten kostnad for meg, de betalte til og med for ny turbo. Bilen fikk problemer rett etter reg reim byttet så jeg kontaktet først Mekonomen hovedkontor for vurdering og de sa at det var bare å konferere med det lokale verkstedet her. Så altså ingenting vondt om Mekonomen de har masse dyktige og kompetente fagfolk men noen ganger går ting feil og de må bruke sin egen forsikring på den ekstra ordinære utgiften. Det var et par kommentarer om Audi bruker Mekonomen for garanti jobbet men tror det skal ganske ekstra ordinære tilfeller til hvis de i såfall har gjort dette men som sagt Mrkonomen har mange lokale dyktige mekanikere med lommelykt på kjeledress baklommen og olje i luggen.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar