0

Klunkelyd bak

spurt 2021-07-03 07:57:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei og takk for en fin spalte! Jeg er på ferie i nå. Jeg har en Polo 2018 modell som lager klunkelyd bak når jeg kjører over fartsdumper og andre ujevnheter. Har tømt bagasjerommet og ingenting der er løst. Klarer ikke få frem lyden om jeg tråkker kraftig ned på hengerfeste eller støtfanger. Er det en farlig lyd? Bør jeg på verksted med en gang? Lyden minner litt om dårlig stabilisatorstag, men finnes de bak også? Hadde en gammel Ford Galaxy en gang og den hadde slike lyder hele tiden foran. Da var det stabilisatorstag som var ødelagt. Da kunne jeg bare kjøre med dem helt til lyden ble så stor at naboene begynte å kikke sa de på verkstedet. Men dette er som sagt bak og på en liten Polo.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-03 10:10:47 +0100

Polo er enkle biler med enkelt bakhjulsoppheng og tror den har torsjons aksel. Uansett er det nødvendig å sjekke snarest da man skal ta ulyder på alvor for din og andres sikkerhets skyld. Det er noen braketter i aluminium på toppen av støtdemper som kan være veldig korrodert og at demper bare slenger rundt inni der og isåfall går det ut over bilens kjøre egenskaper. Mitt råd er få bilen på en løft slik man får oversikten her men er det en bagatell så kan man sikkert fortsette ferien og ta det senere.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger