0

Regning bompenger Italia

spurt 2021-07-02 08:47:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Jeg vet ikke hvor jeg skal henvede meg vedr en faktura fra Nivi S.p.A. på ubetalt bompenger i Italia 2019. Jeg stiller meg litt undrende til at de sender faktura nå etter 2 år, og 1 år etter faktura er laget. Det ser ut som vi har kjørt gjennom en ubemannet bom, og det har da hvert umulig for oss å betale for bom i Firenze. Vi kjører bobil og dette er første gang vi har opplev dette. Aldri tidligere fått slik fra noen land.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-03 10:20:16 +0200

Ja det er slik at har du fått en regning fra en bompenge passering i Italia så bør du betale den, det går sikkert greit hvis du aldri har tenkt deg til Italia igjen men de kommer aldri til å glemme den så kommer du opp i noe der nede så kommer du aldri ut av klørne på Carabineri før du har gjort opp for deg.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-15 07:38:36 +0200

Jeg opplevde det samme i år. Regning for ubetalt bompenger. Jeg fikk grei forklaring på hvordan jeg skulle betale, og betalte. Tilsvarende har jeg fått fra Spania (fartsbot), og i Chile (kjøring inn i sektor på feil tidspunkt). Jeg tror boten vi har fått i Firenze gjelder samme feil: vi har kjørt inn i sone som det er restriksjoner på. Dette skal være skiltet, men har gått meg hus forbi. Mulig jeg ikke forstod skiltet. Uansett er trafikken i Firenze slik at du neppe klarer å få med deg all skilting på italiensk...samtidig som du skal manøvrere en doningen på 220cm bredde i gater på 221 bredde! Betal bota og ha det som en morsom historie ved neste anledning.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-07-17 20:37:07 +0200

Gitt norske myndigheters utilslørte iver etter å "avgiftsforfølge" bilister fra det store utland i Norge, både i forhold til parkeringsbøter, bompenger og ikke minst, "avgiftskrav" med hjemmel i passering av fotobokser, burde det ikke forundre noen at Italia og "de andre" sender krav til Norge! Her er det bare å betale og prøve å se glad ut, for vi skal ikke se bort fra at mynidghetene i de respektive landene har fått med seg hvordan de skal gå frem fra sine norske kollegers innkrevingsiver!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar