0

Jeg skal vinterlagre bilen min, som er en 1976 cadillac eldorado, men har ikke tilgang på garasje, så den må desverre stå ute. bor i byen, men skal se

spurt 2012-12-07 11:29:30 +0200

Hei Benny! Jeg skal vinterlagre bilen min, som er en 1976 Cadillac Eldorado, men har ikke tilgang på garasje, så den må desverre stå ute. Bor i byen, men skal sette den ute på landet hos familie. Men for å komme der, må jeg ut på saltveiene.. Bilen har dårlig lakk, og noen små rustsår her og der... undersiden er relativt rustfri, men har blitt litt brunere iløpet av høsten. Har du noen gode tips, til hvordan jeg best kan lagre denne, når den står ute? Har planer om å lakkere den til våren, men er jo litt surt om det skulle komme noen rusthull.... Mvh Torleif

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-12-07 12:23:27 +0200

Tørt, luftig og gjerne kaldt er gunstig med tanke på lagring. Aller helst inne selvfølgelig.

Om du har muligheten så er det fint og få vasket av evt. salt som måtte komme på før du parkerer den for vinteren.

Ellers koble i fra batteriet, sørg for nok luft i dekkene og ikke minst frostvæske som tåler et skikkeølig antall kuldegrader.

Har du slipt den ned på stålet så beskytt dette med en litt god grunning også.

Du bør også forsøke å sette den på grunn med god drenering , grus el. lign. så fukt ikke slår opp og angriper understell.

Ønsker deg lukke til med lagring og lakkering til sommeren!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar