0

vibrasjoner

spurt 2021-06-23 15:34:02 +0100

anonym bruker

Anonym

heisann der, Har nå de siste ukene ett problem på bilen hvor det kjennes vibrasjoner/skrape følelse igjennom gasspedalen og igjennom rattet , bilen var akkurat henta ifra service for skift av foring og noen andre ting men problemet er der fortsatt.

Ps. Bilen er en ford mondeo 2011 mod

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-23 16:56:18 +0100

updated 2021-06-23 17:04:47 +0100

Når det gjelder vibrasjon i gasspedal så er det kanskje mest noe som egentlig alltid har vært der men at du aldri har tenkt spesielt over dette, gasspedal er egentlig bare en sensor man trykker på såkalt fly by wire og har bare en ledning koblet til sensoren men såklart er det store vibrasjoner så kan jo de i teorien forplante seg gjennom torpedo veggen og gi litt annen følelse enn normalt. Rattet derimot er linket ned og helt ut til hjulene så her kan man føle vibrasjoner om det er noe galt. Først og fremst må man vite om dekkene er ok kanskje ved å bytte om forhjul og bakhjul på samme side, deretter kan hjullager absoulutt også lage samme vibrasjoner men vil endre seg ved å svinge fra side til side. Cv ledd og drivaksel senter opphengslager kan også gi lyd og vibrasjoner mens foringer er mere passive og gjerne lager klunke lyder. For lite eller feil servo olje er også noe man bør sjekke her kan det lett oppstå hydraulisk støy som bruker å være lett hørbar under sving. Fjærbeinslager har vært svakhet på disse men er mest merkbart ved sving og ikke så mye når du kjører rett fram. Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2024-03-27 09:25:17 +0100

Det er mulig at hjulene dine trenger balansering. Ubalanserte wordle hjul kan forårsake vibrasjoner som kan føles gjennom gasspedalen og rattet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger