0

Nr til skiltplate til sykkelstativ.

spurt 2021-06-16 13:39:17 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg leste ditt svar ang skilt på sykkelstativ. Og at man ikke kan bestille et tredje skilt fra biltilsynet. Men er det lov å flytte bilens bakskilt til sykkelstativet. Dette hvis man skjelden bruker sykkelstativet - eller forskjellige biler. Med de nye skiltholderene er jo det en enkel sak. Eller så må det vel være mulig å skrive ut skiltnr på Pc'n og laminere den og feste på lysbjelken man kjøper?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-17 15:20:58 +0100

Med den risikoen det medfører for å miste skiltet ved å ta det av og på, hhv tape det fast eller whatever på sykkelstativet, ville jeg ikke brukt denne metoden, selv om du nok under tvil kan prate deg ut av en situasjon der øvrigheta blir oppmerksomme på deg.

Jeg ville brukt metoden med klistremerker og den plata som vanligvis følger med sykkelstativet, men smaken er som baken, du kan jo også som mange tipsere har delt med seg, bestille fiks-ferdige skilt til en rimelig penge fra "skiltmaktere". Ja, du kan selvfølgelig også bruke den hjemmelaga sorten med utskrift fra pc'en, spesielt om du er blant dem som har en A3-skriver og ditto lamineringsmaskin hjemme. Men som du vet, også dette koster litt, uansett om du har laser eller blekkskriver, og lamineringa koster. Jeg tenker at det blir bop-bop, det skiller ikke så mye at det er bryet verdt. Men jeg ser selvfølgelig en god grunn da: selvgjort føles velgjort, det gir en god følelse når du stiller deg bak bilen og sykkelstativet og ser på kunstverket :-) Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger