0

C4 2015 model 1,2l reg.nr LJ58676

spurt 2021-06-13 09:17:44 +0100

anonym bruker

Anonym

Førersete har elektrisk ryggmasasje og elektrisk korsryggjustering som ikke virker! Hvor kan jeg finne sikringene til dette? Elektriske koblinger under setet er sjekket for skader. Setevarme fungerer helt fint.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-13 20:15:59 +0100

updated 2021-06-13 20:24:26 +0100

Tja...om du ikke har instruksjonsbok som sier noe om sikringsfordelingen, er det jo relativt kurrant å ringe til en forhandler eller importøren....de burde kunne hjelpe deg. Jeg ville nok bedt om å få tilsendt kopi av angjeldende dokumentasjon på mail. Ellers finner du et diagram over sikringer og releer HER: https://fuse-box.info/citroen/citroen...

Men hvilken overraskelse....disse setefinessene ser jeg ikke sånn uten videre her! Det du ser, er imidlertid hvilken sikring det IKKE er, da er det jo relativt kurrant å sjekke resten vha eliminasjonmetoden. Ellers er det overveiende sannsynlig at det er et relee med i bildet, den sorten er jo heller ikke feilfrie. Den måten du beskriver de undersøkelsene du har gjort foreløbig på, tyder imidlertid på at du kun har sjekket koblinger for SKADER, antagelig visuelt. Du kan jo også trekke koblingene fra hverandre...og måle med et mulitmeter om du i det hele tatt får spenning frem når du betjener bryteren eller spaken for disse funksjonene....og du kan sjekke om du i det hele tatt har oohmsk last når du ser på kablingen VIDERE INN MOT SETET OG disse funksjonene. Ja, dette er vanskelig uten et skjema, men det er vanligvis ikke verre enn å sjekke et og et kontaktpunkt i forhold til jord.

Tilsvarende kan et mulitmeter hjelpe deg til å finne rett sikring om du ikke kommer i mål med eliminasjonsmetoden, men be advised, det kan være en tidkrevende prosess uten et elskjema for bilen. Forøvrig forstår jeg deg dithen at den ANDRE siden fungerer som den skal - da har du en "mal" som du kan sammenligne mot når du feilsøker. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger