0

bremseklosser

spurt 2021-06-11 09:46:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Hvor lenge varer normalt bremseklosser på en Golf? Nå har jeg kjørt 70.000km og det har begynt å komme en shhhhhrrr lyd når jeg bremser.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-11 10:24:17 +0200

Vanskelig å si, men vanligvis mellom 30- og 60.000 kilometer. Men det kommer helt an på kjørestil, kjøremønster etc.

Er vel grunn til å sjekke disse nå vil jeg tro …

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-11 15:44:36 +0200

Ja, som Benny sier, avhenger av kjørestil etc etc, og ikke minst...hvem som har produsert klossene. Orginale klosser holder normalt sett en god stund, typisk har jeg selv kjørt mellom 100 og 200.000 på mine bremseklosser opp gjennom åra, men det har med flere forhold å gjøre: jeg kjører ekstremt jevnt, jeg kjører overveiende langkjøring - 5-6 mil i slengen og mer når jeg først setter meg i bilen. Ellers har jeg også opplevd klosser som var borte-vekk på 30.000 km...."Biltema" sto det på pakka...sier ikke mer...mange gode grunner til å unngå Biltema når man kjøper deler til bilen :-)

70.000 km vil jeg si er helt greit, og en lyd som den du beskriver, tilsier at du bør få din faste verkstedsforbindelse til å sjekke opp dette ASAP - utslitte klosser er dårlig karma for bremseskivene. Når du er på verkstedet, kan du også få verkstmesteren til å vise deg hvordan du selv inspiserer hvor mye som er igjen på klossene....de fleste felgene som leveres som standard på Golf er såpass åpne at du kan få en ide om klossenes tilstand gjennom åpningene i felgen. Ikke en fullgod vurdering, men om du sjekker med NYE klosser...og får en enkel forklaring av verksmesteren...vil du iallefall kunne passe litt på selv...å kjøre til det sier ssssssssssskrap er dårlig økonomi og egentlig en aldri så liten sikkerhetsrisiko...er det bare metallet igjen...har du definitivt redusert bremsekraft. Og når du nå etterhvert lærer deg å sjekke bremseklossene FORAN, tar du like gjerne en sjekk BAK også av og til, det er fremdeles sånn at klossene bak på våre kjære Volkswagen kan henge, da slites de på null komma null! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar