0

Rust på bremserør

spurt 2021-06-02 13:50:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Har hatt Land-cruiser de siste årene med en fast gjenganger på EU-kontrollene - rust på bremserør. Det samme på Suzukien til dattera. Selv om rør som benyttes er helt eller delvis plastbelagt ruster de tydeligvis. Det er vel og bra at dette skal være i orden, men det finnes vel rustfrie rør som kan benyttes selv om de koster en liten brøkdel mer. En kan nesten tro dette er en valgt strategi fra produsentene for å få verkstedjobber, eller har du andre forklaringer?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-02 14:13:23 +0200

Nei er ikke strategi de fleste land har ikke salt problemer som vi i Norge har og da ikke store korrosjonsproblemer, ja hvorfor monterer de ikke bedre bremserør men det er selfølgelig økonomi som styrer dette og når du produserer noen hundretalls tusen biler så betyr det noe for fabrikanten som får mindre marginer. Så neida er nok ikke strategi med at etter 10 år så må du bytte bremserør så Ingeniørene velger fra prislisten de får fra underlevrandørene og er alternativet at det holder greit fks 10 år og er billigere så går de for den.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar