0

Skinn eller soltak?

spurt 2021-06-02 11:41:46 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg vurderer en ny BMW X1, etter å ha konfigurert den med det utstyret jeg "må" ha lurer jeg på å plusse på litt ekstra stæsh, mest for å øke bilens verdi når den en gang skal byttes inn igjen. Hva lønner seg mest å satse på da; skinnseter eller soltak?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-02 14:10:55 +0100

Nja, min subjektive oppfatning er at du aldri kommer i nærheten av å få igjen de pengene du legger i eksrautstyr når du selger bilen. Sagt på en annen måte: svir du kroner 10.000 på ekstrautstyr X, får du IKKE 10.000 kroner mer for bilen ved salg...du får kanhende et par tusenlapper mer. Men da skal du være meget heldig! En helt annen ting er at med en bil som er vanskelig å selge i utgangspunktet, kan populært ekstrautstyr gjøre bilen lettere å selge enn en bil uten dette ekstrautstyret. Men igjen, dramatiske forskjeller vil det ikke være - som investering sett er det ikke noe poeng. Dersom du selv har lyst på skinnseter eller glass i taket, og føler at du smiller fra øre til øre på grunn av dette utstyret hver gang du er ute og kjører med den feiende flotte bilen din, ja da er det a complee different matter - verdien av slik godfølelse kan ikke måles i penger!

Men for alle praktiske hensyn: selv om elbiler fremdeles er unntatt for moms og det derved antagelig er relativt sett billigere og kanhende mer fristende å svi noen ekstra tusenlapper her - du er heldig om du får igjen en del av merkostnaden - BMW X1 er en populær bil, også i bruktmarkedet...det er IKKE en bil du trenger å overdynge med utstyr for å "bli kvitt den". Nå skal det også tillegges at det foreløbig ikke er spesielt enkelt med å levere en elbil som innbytte, de aller fleste omsettes ved privat salg. Dette kan selvfølgelig endre seg, men spesielt ved innbytte hos forhandler: du får ikke engang takk for verken skinnseter eller glasstak, om du ser på "merverdien" for diverse utstyr i en takstveileder for bil og forsikringsbransjen - f.ex "Rødboka! - vil du få hakeslepp! Vi snakker i beste fall om peanøtter - her er det virkelig merra som passer havresekken, men i omvendt forstand: ekstrautstyr prises høyt når du kjøper ny bil, og det blir brukt hemningsløst for å presse prisen oppover på bruktbiler som står i forhandlers lokaler, men det man betaler DEG for dette utstyret når du står der med lua i handa for å bytte inn bilen din? Det er som antydet over, a complete different matter!

The Bottom Line er at den kloke kjøper bil og ekstrautstyr ut fra egne behov og preferanser, og glemmer dette med hva "andre" mener en bil bare MÅ HA. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-02 17:03:26 +0100

Ja skinnseter er nok en grei investering men soltak hva er egentlig grunnen til at noen velger dette mulig de ønsker ltt mere lys i kupeen men når ac kom i biler så var vel denne tidsalder over. Importerte biler har fremdeles gjerne denne soltaks kombinasjonen men i utlandet er det jo ikke prisene vi må betale i Norge og 10-15000 kr for dette er nok ikke et prioritert utstyrs må ha.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger