0

grommere lyd på en 3.0l v6 modeo st220 mk3

spurt 2021-06-01 22:23:21 +0100

anonym bruker

Anonym

hei ønsker litt bedre lyd på min mondeo st220 mk3 hva kan jeg gjøre ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-02 15:21:45 +0100

Bedre lyd? Kjøp en passe dyr bilstereo, glem dette med woofere, tenk kvalitetskompoentenr og konvensjonell lyd, det er den beste veien til god lyd! Og er det motorlyd du tenker på, sett inn en lydkilde med opptatt fra dragracing, en flyplass eller lignende, da får du gromlyd!

Tukle med eksosen? Vel, da er det bare å begynne å google til man finner et GODKJENT after-market eksosanlegg, normalt sett bakre potta, som har den lyden du ønsker deg. Be aware, det er ikke mye du har "lov" til av den sorten lenger, og ting SKAL være godkjent, det har med utslipp å gjøre, og forbryter du deg på den ene eller andre måten, river Biltilsynet skiltene av! "Blir ikke tatt"? Tenkt omigjen: det du og jeg kaller "gromlyd", gir disse gutta ståpels, de har superfølsomme ører og får deg inn på radaren så snart du vrir på startnøkkelen der hjemme! Som jeg alltid sier, et heftig eksosanlegg er purkemagnet numero uno! Jeg tenker jo at det sannsynligvis finnes godkjente systmer til en sånn fjong bil som du har, men prislappen kan være stiv! Det koster å være kar! Dog, det er jo sommer, feriepenger og snart mulig å kjøre til Tyskland...Flensburg er et godt sted! Google, telefon, puss av tysk-kunnskapene eller sats på at de som svarer snakker engelsk, ta det derfra! Husk ellers at det nok kommer til å være grensekontroll både her og der en stund, formelt sett er du pliktig til å betale moms av slike ting når kostnaden overstiger det du har lov til å ta med over grensa hjem til Steinrøysa avgiftsfritt....6500 spenn er det vel...inkludert verdien av eventuell tobakk og sjokolade! Det dumme er jo at du nok også har med deg den originale potta i bagasjerommet tilbake...den sladrer! Ellers kunne man jo sett for seg av tollerne ikke oppdaget den feiende flotte, blanke eksospotta der bak! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger