0

manglende utbedring av feil på min Jaguar I pace

spurt 2021-05-24 16:21:01 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Har enJaguar elbil kjøpt i Fredrikstad. Her oppstod det etter kort tid en svært iriterende pipelyd ved bruk av viften. Bilen ble satt på verkstedet og utbedret. Lyden kom imidlertid tilbake tidlig i vinter. De sier at fabrikken fremdeles ikke har funnet hvordan de nå skal utbedre dette. Har nå ventet på ny verkstedtime i flere måneder. Har blitt tilbudt å bytte den inn i en paralellimportert bil med 100 hk mindre og 70000,- i mellomlegg. Dette er selvsagt ikke akseptert. Hva er mine rettigheter, og hvordan skal jeg gå fram. ? Bilen har gått 18000 km Arvid Wang

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-24 17:54:25 +0100

updated 2021-05-25 08:25:10 +0100

Ønsker de å ommlevere så skal du selvfølgelig ha like for like minus forskjellen i kjørelenge som kanskje dreier seg om en kr pr km eller 18000 kr. Det jeg stusser mest på her er det med viften at fabrikken ikke greier å finne ut hvordan de skal utbedre dette det er jo de som har konstruert bilen og vet hvordan ting henger sammen. En pipelyd kommer ikke nødvendigvis fra viften det kan også komme fra dårlige liminger i skjøtene i kanalsystemet eller noen bøyde finner i varme/kulde apparat registeret og til og med et spjeld som dirigerer luften til ulike deler av cupeenl kan være ute av stilling eller en produksjonsfeil med. Fabrikken ønsker kanskje ikke at 3 mekanikere skal faktureres for flere dager med å demontere hele dashbord og store deler av interiøret med en viss risk for at bilen aldri kan startes igjen fordi en liten usynelig kabel er skadet. Fabrikken vil nok isåfall heller ha den hjem til Solihull i England for videre undersøkelser der alle prosedyrer for sikker av armering av det elektriske systemet kan gjøres. Brannrisk er det første jeg tenker på hvis kabler ved et uhell kommer borti hverandre men også fare for personskade. Omlevering er nok greiest for Jaguar for da får de liksom saken ut av verden men jeg råder deg til å stå på ditt og be de venligs purre på fabrikken i England slik at det blir litt fortgang her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger