0

Mercedes benz viano

spurt 2021-05-19 17:14:29 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. I det siste har alle varsellamper i displayet slått seg på, samtidig som det kommer en lyd som minner på kortslutning ( freselyd). Dette varer i ca 1 sekund; så er alt i orden igjen. Om jeg kjører en tur på 1 time så skjer dette 1 gang sånn ca. Hva kan dette komme av? Takknemlig for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-19 18:29:55 +0100

Alt som minner om kortslutning - det være seg freselyd, lukt av svidd plast, røyk....er ekstremt dårlig karma. Spesielt når det kommer samtidig med et helt juletre av varsellamper. Hva det kan komme av, er ikke godt å si, det som er rimelig sikkert at du bør foreta et feilsøk ASAP - uansett om du mener du er kvalifisert til å gjøre det selv eller må kontakte f.ex et bilelektrisk verksted.

Det kan være så enkelt som en dårlig kontakt, det gir ikke umiddelbart dyre konsekvenser, men kan gjøre det på sikt. Er det en full kortslutning eller en krets som blir så varm at det freser, da vil det før eller siden, ofte før, kunne oppstå kostbare problemer, sogar farlige problemer. "Bare" 12 volt sier mange, men be aware, et batteri kan sprute ut noe fantastisk med strøm, og nei, det er slett ikke alltid en sikring som hindrer full strømgjennomgang! Derfor kjører man med stor aktsomhet når slike feil melder seg, og som sagt: sjekk dette opp ASAP. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-19 19:43:01 +0100

Mr N Wolf har listet opp det meste men du må høre hvor freselyden kommer fra er det fra inn under instrument panel så er du i trøbbel men er det fra motor rom kan det lett være så enkelt som at batteripoler er løse. Det kan være et rele som ikke får nok strøm et øyeblikk som lager en noe spesiell lyd omtrent som en humle men regner med lyden blir borte straks som du sier alt er normalt igjen.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger