0

Finn annonsekontroll ødelegger annonseringen min på feil grunnlag

spurt 2021-05-15 07:35:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Torsdag 13.5 avviste/deaktiverte Finn annonsekontroll 4 av 8 annonser for Ford Mustang Mach-E uten forhåndsvarsel, og med begrunnelse at bilene var annonsert under biler i Norge, men at det så ut som bilene var i utlandet. Oppslag på vegvesen.no viste at alle bilene var registrert i kjøretøyregisteret, men ennå ikke på navnet il første eier. 3 av annonsene ble reaktivert dagen etter. Finn annonsekontroll nekter å reaktivere min annonse som også feilaktig ble avvist/deaktivert med begrunnelsen at det så ut som bilen var i utlandet, nå med en ny begrunnelse om at de hadde tilbakebetalt pengene fordi jeg på deres oppfordring hadde annonsert og betalt for ny annonse under biler i utlandet.

Samtidig sendte Finn meg i natt epostvarsel med lenke ny annonse der bilen beviselig er i utlandet, og der bilen heller ikke er registrert i kjøretøyregisteret. Jeg har klaget på forskjellsbehandlingen til både Finn annonsekontroll, og til Schibsted som eier Finn. Det virker som ingen vil forholde seg til at dette er en opplagt usaklig forskjellsbehandling som ødelegger mine muligheter til å få solgt bilen raskt og til en god pris. Bilen min er en svært godt utstyrt lanseringsmodell som raskt og for mer enn 1 år siden ble utsolgt i hele verden, og der flere nå betaler langt over forhandlers listepris. Jeg mistet mange interessenter, der flere også hadde markert annonsen som favoritt, da Finn annonsekontroll avviste/deaktiverte annonsen min for andre gang.

Finn annonsekontroll påpeker samtidig at annonsen min under biler i utlandet fortsatt er aktiv. Jeg opplever dette som en provokasjon, da responsen på annonser under biler i utlandet er elendig, selv om jeg i dette tilfellet også betalte ekstra for kampanjer gjennom Blink. Folk leser rett og slett ikke annonsene under biler i utlandet, og annonsering her er lite effektivt fordi den signaliserer at det er usikkerhet knyttet til bilens spesifikasjoner, og at det kan ta lang tid å få bilen levert.

Jeg håper dere følger opp dette slik at det kan settes en stopper for Finn annonsekontroll sin praksis. Ta gjerne kontakt på telefon 90791056.

Med vennlig hilsen Svein Erik Ellingbø

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

6 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-15 08:46:31 +0200

updated 2021-05-15 08:52:21 +0200

Finn.no er en rubrikk annonse markedsplass som sikkert ikke vil at deres side skal brukes som en handleplass nettopp for slike tilfeller som du nevner at en bil kjøpes eller registreres i Norge men bilen befinner seg enten på produksjons samlebåndet eller på en oppsamlingsplass i utlandet og at den aktuelle kunden ikke bare kan ta toget til fks Lillestrøm og hente bilen der og da men må gjennom en venteperiode, skrive kontrakt og kanskje forhånds betale et vist beløp osv. Det blir derfor riktig å legge bilen ut med klar info om at bilen befinner seg i utlandet uansett hvor få eller mange som måtte se på annonsen her eller hvor urettferdig du måtte oppleve dette. Uansett er det nok best at profesjonelle aktører håndterer sånne typer handler eller at kunden faktisk går til annonser på biler i utlandet og dermed vet hva han går til. Finn må faktisk holde en viss kontrol med annonsene og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg ser biler som ligger som delebil til 5000 kr men når man kontakter eier er det egentlig 60000 kr han vil ha for bilen sin og da altså feilaktig annonsering som selvfølgelig må stoppes av finn og annonsen må deaktiveres øyeblikkelig. Andre annonser er fks en bil som legges ut for en unaturlig lav pris fks 50000 kr for å fange interesse men hvis man ringer får man beskjed om at prisen er 70000 fordi det har han fått bud på så hvorfor vil en kjøper by 20000 kr mere hvis han i utgangspunktet kunne få bilen for 50000 kr ?..

Uansett så er det nok ikke svaret og medholdet du ønsket og når jeg ser måten du skriver på så regner jeg med at det følger med en god dose penord med på kjøpet etter dette svaret.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-15 10:06:49 +0200

Dette er en bil kjøpt gjennom Ford Norge, og som har ankommet Norge. Bilen er allerede registrert i kjøretøyregisteret.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-15 11:34:27 +0200

Ja da er nok problemet at du prøver å opptre som mellomledd mellom importør altså Ford Norge og første eier av bilen og har tenkt å tjene en slant på videresalg av kjøpskontrakten. Ford Norge registrerer inn bilen til Norge basert på typegodkjenning og understellsnummer og har da enda ikke fått et reg nr det får man først når første kunde kjøper bilen at de får reg nr eventuellt for sitt distrikt dette blant annet for at Norske avgifter ikke skal betales inn før bilen faktisk er solgt og registrert med skilter i Norge. Finn får ikke det nødvendige Norske reg nr i annonsen og er man da privat person så oppfatter nå annonsekontrollen at bilen er i utlandet fordi om den fysisk befinner seg i Norge og rammenummeret er registrert i motorvognsregisteret. Mulig at du ikke har all info om det du kaller forskjellsbehandling nemelig at de andre Mack E har fått Norsk reg nr? Virker som Finn har god kontrol her når de sender deg mail på natten ang din annonse og er ganske sikre i sin sak. Jeg holder for all del ikke med Finn men annonsekontrollen griper som oftest inn fordi en eller flere har klaget på annonsen og man skal ikkese bort fra at det er Ford Norge som ser seg lei av denne mellom mann handlingen av bilene deres.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-15 18:39:58 +0200

Her spekulerer Mr Car Wizard uavhengig av fakta. Jeg har faktisk kjøpt bilen av Ford Norge for levering gjennom autorisert forhandler, og selger for egen regning. Jeg har kontrollert VIN-nr for både egen bil og de andres biler mot kjøretøyregisteret. For alle de 4 annonsene som ble avvist samtidig var VIN-nr registrert i kjøretøyregisteret, men ingen hadde reg.nr eller registrert første eier. 3 ble reaktivert, men FINN nektet å reaktivere min, selv om registreringen i kjøretøyregisteret var likt for alle 4 bilene, og alle 4 var private annonsører. Dette er ikke annet en usaklig forskjellsbehandling, og i strid med de retningslinjene Finn selv har fastsatt for å annonsere på Finn.no.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-15 19:30:53 +0200

Ja er alt annet likt så minner det jo om forskjellsbehandling hvis 3 av 4 reaktiveres og ikke din. Jeg har ingen agenda med å spekulere her jeg bare prøver å belyse hvordan annonsekontrollen tenker og hvorfor det er forskjell på din annonse og de andres. Hvis Finn sier at de kan bevise at bilen ikke er registrert i kjøretøyregisteret og fremdeles befinner seg i utlandet regner jeg med at du kan fremskaffe dokumentasjon fra Ford Norge om at så ikke er tilfellet og oversende til Finn(Schibstedt) samt skaffe nødvendig dokumentasjon fra kjøretøyregisteret. Å ruste opp til kamp mot Scibstedt krever nok at dokumentene er i orden så noe sier meg at de ikke har har vært helt fornøyd med måten du har fremlagt det for dem på.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-15 20:16:44 +0200

Problemet her er at en medarbeider i annonsekontrollen ikke vet hva andre gjør, og så går det prestisje i det. Først reaktiverte de annonsen min etter at jeg opplyste om registreringene i kjøretøyregisteret. 2 døgn senere gikk de til aksjon mot 4 annonsører. Også denne gangen var begrunnelsen at det så ut som bilen min var i utlandet. Da jeg protesterte og viste til tidligere dokumentasjon, var det nye argumentet at annonsen var reaktivert ved en feil fordi de hadde tilbakebetalt etter at jeg hadde laget ny annonse under biler i utlandet. Etter dette besvarer ikke annonsekontrollen mine henvendelser og forslag til løsninger.

Her er det annonsekontrollen som har rotet til alt sammen. Da er det vel ikke mer enn rett og rimelig at de nå tar ansvar og rydder opp i eget rot, og ikke påfører meg unødvendig skade.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-05-15 07:35:40 +0200

Sett: 72 ganger

Sist oppdatert: May 15