0

Volvo XC90 2016 godt kjøp?

spurt 2021-05-11 21:15:53 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Lurer på om dette er et godt kjøp? Jeg har en en Land Rover Discovery 4 2010mod idag som jeg har vært strålende fornøyd med i 7år nå til tross for litt skruing siste året. Jeg ønsker å bytte ut denne med en ny SUV pga jobb situasjon der jeg skal bruke bilen mer enn jeg har gjort og er ute etter en bil som ikke vil by på så mye utgifter som Discoveryn kan gjøre. Har sett litt på denne finnkoden f.eks: 215236552 Til tross for litt kmstand på denne så likte jeg bilen veldig godt men er ikke kjent med disse bilene fra før så derfor spør jeg. (Føler jeg har blitt så bortskjemt etter å ha kjørt LR så lenge at jeg sliter med å finne en verdig erstatter ) Takk på forhånd 🙂

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-12 16:52:22 +0100

Du skal ikke se bort fra at du vil få et nytt og bedre samliv med bilen din om du bytter til Volvo :-) Ta en titt her...: https://bilguiden.broom.no/bilvurderi...

MIn subjektive oppfatning hva den konkrete bilen du nevner angår, er at den har et stort pluss: skikkelig mannfolkmotor - en dieselbrenner er i min verden kongen på haugen. Den er også etter ha jeg kan se, i stor grad langkjørt, og når det er sagt: den er jo knapt nok innkjørt, her er det mange år og flerfoldige hundre tusen kilometer igjen. Det du uansett bør sørge for på en såvidt dyr bil, er en full NAF-test FØR - FØR - FØR du signererer kjøpekontrakten. Det er alltid en mulighet for skjulte feil og mangler, det man eventuelt avdekker FØR kjøp er som regel kurrant å få orden på, og er det for ille? Ja, da går man bare videre til neste bil! Selv om du er en aldri så god mekaniker etter mange år med Discorery...selv den beste kan overse ting...det har skjedd meg mange ganger!

The Bottom Line er at det eneste ankepunktet mot denen generasjonen XC90 er dette hersens skjermopplegget midt i dashbordet der man har lagt litt for mange funksjoner. Men man venner seg vel til dette også - selv om det kan gjøre vondt en stund! Ellers ser jeg at bla Motor bemerker forholdsvis betydelige rustproblemer på selv relativt nye Volvoer, dette er nok en svært god grunn til å la NAF ta en titt på bilen FØR kjøp. Lykke til, håper ikke det blir for mye gråt og tenners gnissel når du bytter ut Disovery'en!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-12 18:57:48 +0100

Det finnes bare en. verdig erstatter til Discovery 4 og det er den nye Defender som jo alle mener er den egentlige arvtageren til Disco 4 og ikke Discovery 5 som kom i 2017. Men du skal jo ha litt økonomi for å swinge opp med en sånn. Tror nok ikke det er litt skruing som skremmer deg ang Discoveryen det er vel snarere ønske om nyere bil som drar her og jada XC 90 er for all del en fin bil det men du kommer alltid til å savne god følelsen som bare en LR kan gi deg, jeg har 3 stk Land Rovere og det er faktisk ingen andre biler der ute som gir like mye igjen til eieren sin og blir nesten som et familiemedlem. Litt skruing er absoulutt inget offer for meg og man blir jo etterhvert godt kjent med bilen(e) sin(e).

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar