0

Hvilke rettigheter har jeg?

spurt 2021-05-03 10:33:27 +0100

Hei! Kona kjøpte en Ford Focus 1,6 lt Bensin 2005 modell. Alt virket tilsynelatende greit i to dager. Så begynte den gule "check engine" lampa å lyse. Da hadde vi hatt bilen i to dager. Vi har en nabo som har Ford han har også kompetanse på OBD2 scannere,han fikk frem noen feilkoder som han nullstillte for å se om det bare var en feilmelding. Det var visst ikke helt uvanlig på denne typen bil. Så tok det to dager ,så var den der igjen, vi sletta en gang til, det samme skjedde igjen. Jeg finner det svært mistenkelig at to dager etter at vi kjøpte bilen , så lyser lampa. Vi kontaktet selger, men han forsto ikke at det kunne skje.Han vi kjøpte bilen av er mekaniker og har tilgang til OBD2 scannere, så da er det jo meget underlig at to dager etter vi kjøper bilen så lyser lampa, vi nullstiller og to senere kommer den igjen, og to dager til , igjen!! så vi kobla opp og fikk opp noen mindre hyggelige feilkoder: PO420 x 3. Som viser seg (Etter et besøk hos Ford) å være katalysatoren. Bilen kosta 18k ,katalisatoren koster ca 10k Har du noen tips?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-04 14:36:54 +0100

Tja....sjekke prisen på katalystor hos autodoc....og ta det derfra. Ta gjerne et ord med nissen du kjøpte bilen av også, du skal ikke se bort fra at han utmerket godt visste hvor skoen trykket. Kanhende han lar seg overtale til å gjøre jobben med å skifte katalysatoren for deg om du får tak i en som ikke koster skjorta....win-win for begge. Ellers var jo bilen så billig at det ikke er noe å hente på å slå på stotromma her, den eneste muligheten måtte vært om selger ville ta bilen tilbake.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-04 20:01:43 +0100

updated 2021-05-05 09:57:58 +0100

Er han du kjøpte bilen av mekaniker og catalysator kommer opp et par dager senere da lukter det skjult feil eller mangel her. Kom til en ordning med rep eller lever bilen tilbake.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger