0

Har Chevrolet vært late?

spurt 2021-04-30 05:49:18 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Har du sagt at en kan se på bensinmåleren inni en bil på hvilken side tank-lokket er? I såfall, om en bruker dette tipset på en Chevrolet Corvette c5 z06 så blir det feil! Der er tank-lokket på venstre side, mens måleren inni bilen sier at påfyllingen er på høyre side.. Har Chevrolet vært late og bare satt inn denne måleren fra en annen bil som tydeligvis hadde påfyllingen på høyre side?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-30 06:36:10 +0100

For ikke så alt for lenge siden var det vel knapt noen som viste at den lille pilen på måleren inne på dashbordet viste til hvilken side tanklokket var plassert. Nå er det vel slik at ingen regel uten unntak og det er nok ikke umulig at på din bil at Ingeniørene har vært og letet i dele hyllene hos GM og funnet en passe måler som de har brukt og at denne ikke nødvendigvis hadde denne lille pil ikonen på rett side. Blir vel som i gamle dager at vi må ta en titt i bakspeilene for å se hvor tanklokket er plassert eller faktisk legge det på minnet. I en veteranbil jeg har er det for sikkert 35 år siden skrevet en stor fin gul dyno strips midt i øyesynet husk lyset så her er det mange muligheter for den kreative.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger