0

Flakkende lyd ved pådrag

spurt 2021-04-28 22:30:51 +0200

anonym bruker

Anonym

2015 A4 allroad. Når man gir gass så høres det ut som en flakkelyd på venstreside foran. Usikker om det er ved dekket eller i motorrommet/under. Kommer ved pådrag i lav fart og høy.

Hatt bilen på verksted, de har hatt den på bukk og sjekket det meste uten hell. Kun jeg og kona som hører lyden ved kjøring.

Har du vært borti noe sånt? Svinghjul? Siden det er en svakhet. Eller løs plate under bilen. Da lyden kun kommer ved pådrag?

Takk for svar.

Hilsen en som blir gal av lyden ingen finner feilen til.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-29 13:33:35 +0200

Jeg ville sjekka plastdekslene under bilen først....dernest innerskjermen på denne siden av bilen. Skal ikke mer til enn at et av festene er noe svakt, eventuelt mangler helt. Hadde et lignende problem med min kjære Passat B5, flappeflappeflapp ettersom hvorfra vinden kom, normalt sett er disse dekslene festet med sånn derre plastnipler som man trøkker inn i et høl med en plastforing i - har glemt hva det kalles i delekatalogen. Kuren var enkel, et par karosseriskruer på rett sted, men NB, man skal vite hva man gjør...man vil IKKE lage em vei inn i metallkonstruksjoner for rusta!

Kan forøvrig være noe sært å finne...enn si tidkrevende. Det fungerer sånn at disse festene gir litt etter ved en gitt belastning fra en spesiell retning. Verdt et forsøk....lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-01 20:59:00 +0200

updated 2021-05-01 21:01:31 +0200

Tenker selv det er plastdeksel. Har selv på min enda eldre A4 samme lyd kun ved gassing og noen ganger ved humper i veien. Når jeg hadde bilen på bukk fant jeg ut at nesten alle klippene på plast dekslene under motor var løse eller borte. Har enda ikke fiksa det helt selv men de jeg satt i har også løsna, er en dårlig løsning med slike plast klips som alltid faller ut eller blir ødelagt når verksted skal bytte olje osv.

Din bil er jo ganske ny men i kjent VAG stil så er nok alt av klips på din bil også i plast så ville sjekka det. Selv oljepanna di kan være lagd av plast også! Så fiks det så du ikke mister plutselig oljepanne-beskytteren, for om du klarer å kjøre i en kant og lage hull i den har jeg sett dessverre på nyere VAG biler at motor ryker for man ikke ser at olja har rent ut.

Er ofte flere deler og lag med plast deksel som kan ha løsna etter kjøring, kanskje har du kjørt over en kant og røska løs en plastdel eller klips. Sjekk det hverfall, ønsker deg og meg selv egentlig lykke til med å fikse den sinnsykt irriterende lyden!

Hilsen kamerat A4

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar