0

Førerkort app

spurt 2021-04-15 10:02:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny :) noen sier at de opplever at førerkort appen " logger av bankid " vist man ikke er innom å ser på sertifikatet en gang eller to i mnd, veldig kjedelig i en kontroll at appen er logget ifra så må man bruke bankid, hva er dette for noe er det en systemfeil i appen ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-15 15:08:00 +0100

Jeg har opplevd det samme med denne appen, dog ikke mer enn par ganger siden appen ble lansert. Dette er ikke noe problem så lenge man har bankid på mobil og dekning der man måtte befinne seg - jeg tenker da på 4G-dekning - men som du forsåvidt antyder, det er en ikke ubetydelig mulighet for at det kan bli en smule dårlig stemning om man kommer i en kontroll her. Noe kynisk sett: stol aldri på en datamaskin!

Og nei, slik problemet fremsto på min telefon, fremsto det ikke som en feil. Jeg tenker at det er en form for sikkerhetsmekanisme, og som andre ting som har med sikkerhet å gjøre, det er ikke alltid like lett å forstå hvorfor man har valgt å gjøre det på den måten. Jeg tenker likevel at du nok med fordel kan gi et innspill til support her: slik du beskriver det, fremstår det som om du nærmest må dulle litt med appen litt oftere enn oss andre for at den ikke skal hive deg ut! Jeg testet akkurat nå for å sjekke, det gikk som en drøm, og ja, det er faktisk minst et halvt år siden jeg hilste på det feiende flotte bildet av meg sjæl i førerkortet! En ting du skal ha i bakhodet, er at problemet også kan være telefon-relatert, det er ikke sånn at "android" er samme "android" på en annen telefon.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-04-15 10:02:35 +0100

Sett: 86 ganger

Sist oppdatert: Apr 15 '21

Antall visninger