0

Garasjeinnredning

spurt 2021-04-13 13:26:15 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har, som mange andre, et slitent betonggulv med avskrapet epoxy maling. Ser på bilde fra deg at det ligger et type belegg som ser fint ut. Er det noe som anbefales for garasje ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-14 16:35:58 +0100

Epoxy-maling og diverse varianter over temaet betongmaling vil uvegerlig bli slitt over tid. Jeg hadde sånt i min garasje et par tiår, og ja, det er feiende flott en stund! Malte det opp to-tre ganger før jeg ble lei, en svær vinkelsliper med diamant slipeskive til dritten var borte-vekk, etterfulgt av anseelige mengder med fliselim av beste sort og feiende flotte fliser, med det vi kaller "sems" på disse kanter oppetter veggen. Dvs fliser på gulvet, en tredjedels flis oppetter veggen rundt om, vips, så kan jeg spyle gulvet når det måtte passe og ha det gullende rent! Etter 12-14 år er gulvet like feiende flott som den dagen det ble lagt, anbefales på det varmeste! Og nei, fliser og fliselim koster ikke allverden, men det er litt jobb, og har du ikke gjort det før, få hjelp av en god venn eller lei en fliselegger til å gjøre det, de som kan det bruker en liten dag på hele jobben.

Og ja, det finnes diverse varianter over temaet "klikk" gulv og sånne små kvadrater, jeg klarer ikke helt å finne referansen du forsåvidt nevner i innlegget ditt, men jeg ville ikke brukt noe som ikke var solid festet i gulvet. Jeg mener også at det må være det nogenlunde diffusjonstett sjikt, altså sånn at ikke olje, vann, whatever, trenger ned i gulvet. Jeg tenkte at dette kunne være et problem i fugene mellom flisene, derfor brukte jeg et sånt derre vidundermiddel på flaske fra flisebutikken som skal tette porene i fugene, det må påføres med jevne mellomrom, avhengig av hvor mye gulvet blir vasket, si annethvert år. I min garasje viste det seg at det ikke var nødvendig, jeg søler sjelden olje i garasjen, og bilene våre lekker ikke olje lenger, men jeg tar en runde med trykksprøyte og avfettingsvæske en gang i året, kall det gjerne "vårvaska", det er tilstrekkelig! Og ja, jeg har selvfølgelig en avfukter som tørker opp etter gølvvaska...og ellers holder grei luftfuktighet sånn at bilen trives!

Ellers har garasjen min isolerte vegger kledd med smartpanel, isolert tak med huntonitt takplater, hyller fra Elfa til diverse, i tilstøtende "verktøyrom" har jeg mer Elfa og et par verktøyvogner på hjul pluss et metallbord på hjul, det er tilstrekkelig. Nei, Elfa er ikke riktig "verksted-orientert", men det er mer fleksibelt, lettere tilgjengelig og av bedre kvalitet enn mye annet av sorten. Ikke spesielt billig, men Coop Obs Bygg har kampanje en gang eller to i året, bla i disse dager er det 40 % på Elfa. Så nei, det trenger ikke koste allverden å få det feiende flott i garasjen!

En ting som er viktig: Ordnung muss sein, ialt må ha sin plass. Man bør etter beste evne tilstrebe å holde det ryddig og rent. Jeg har også et lite hobbyrom i garasjen, primært rettet mot mitt f.d yrke før jeg ble pensjonist. Kjekt å ha, det eneste jeg savner, er plass nok til en skinnsofa og et lite bord sånn at jeg kan sitte og ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-04-13 13:26:15 +0100

Sett: 295 ganger

Sist oppdatert: Apr 14 '21

Antall visninger