0

Rar oppførsel i giret på Kia Picanto 2013 modell

spurt 2021-04-12 11:50:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Min mor gikk til anskaffelse av en brukt Kia Picanto 2013 modell, gjennom forhandler, for noen måneder siden. Den har egentlig vært strøken i drift og virket veldig bra under prøvekjøring. Kjøpte bilen i oktober 2020. Den ble levert rett fra godkjent EU-godkjenning, siste service var tatt april 2020 ved 46 000 kilometer.

Giret fungerer egentlig veldig fint, det eneste som er rart, er når man skal sette det i revers. Noen ganger så vil ikke gir spaken hoppe inn i revers-giret, og man må frem og tilbake i fri noen ganger før den vil gire over til revers, da er det også litt seigt, og det kommer litt rar lyd når den først hopper over.. Det er ikke alltid det skjer, men kanskje en eller to ganger i uka. Noen ide til hva det kan være, eventuelt om det er noe bekymringsverdig?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-12 16:04:20 +0100

Regner med at du snakker manuell kasse her? To ganger i uka er for meget, ja, det kan være knyttet til en clutch som ikke frir helt ut, men det kan også være slitasje i girkassa. Om det ikke blir verre, er det jo ikke noe å bekymre seg om, men du vet ikke hvordan en slik problemstilling kan utvikle seg før etterpå. Jeg ville tatt dette opp med forhandler, eventuelt tat et ord med et KIA merkeverksted. Det kan være en kjent problemstilling, er du heldig er det en enkel kur. Jeg merker meg ellers to ting: "2020" og "46.000 kilometer". Bilen er jo knapt nok kjørt! Nå husker jeg ikke i farta når KIA innførte 7 års garanti, for din bil er det ikke innafor uansett, men du har kanhende kjøpt bilen med en form for garanti. Uansett, når vilen er kjøpt hos forhandler har du en viss beskyttelse uansett. Men be aware: du har IKKE samme beskyttelse som ved en garanti! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger