0

Volvo V70 - 10 mod. D5 Diesel

spurt 2021-04-03 12:07:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, bilen drar dårlig i oppoverbakker nå. Skiftet dieselfilter men hjalp ikke. Drar greit på slett vei. Motoren går også med høyere turtall og litt ujevnt etter kjøring og kjøleviften går da hele tiden. Har de tips ? Turbo, luftmengdemåler etc. ? Har rundet 350 000 km. Fikk nylig skiftet reg.reim på merkeverksted. Mvh Olaf

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-04 16:35:13 +0200

Jeg ville tenkt i retning av et mer grunnleggende problem her: det er ikke umulig at registreima er roten til problemet her- om den står en anelse feil, kall det gjerne en tann eller to feil - vil hele gullrekka med de symptomer du nevner her poppe opp. Jeg ville ringt verkstedet som gjorde jobben ASAP, og tatt det derfra. Ja, det kan være andre årsaker også, men bilen din er ikke kjørt spesielt langt, og du formulerer deg på en slik måte at jeg tenderer til å tenke at du ville reagert umiddelbart om disse problemene hadde vært tilstede FØR siste verkstedsbesøk.

The Bottom Line er at jeg ikke tror på tilfeldigheter. Når dette oppstår ETTER et nylig verkstedsbesøk der du fikk skiftet en såvidt kritisk ting som registerreim, er det overveiende sannsynlig at det er en sammenheng her. Og nei, jeg ville IKKE kjørt med bilen før verkstedet hadde sjekket opp dette! Mao bør bilen fortrinnsvis komme til verkstedet hva bergingsbil. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar