0

volvo v60 2006 2007 mod

spurt 2021-04-02 06:32:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Er på jakt etter en Volvo V60 2006-2007 modell manuell med hengefeste har fått tips at de modellene er de beste og sterkeste eller er ikke det sant? det virker som den årsmodellen er vanskelig og få tak hvilken type Volvo ville en mann som deg med erfaring da anbefale da i prisklasse 100-150 tusen. På forhånd takk

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-02 12:17:21 +0200

Nå sier du ikke noe om hvorfor du er ute etter den "beste og sterkeste", det er jo engang sånn at en bil egentlig alltid vil være et kompromiss: om du f.ex skal trekke en tung henger vil firehjulstrekk og en passe stor dieselmotor være alfa og omega. Om du derimot er mest interessert i en pålitelig pendlerbil med god komfort og lavt drivstoff-forbruk, vil du kanhende ikke være like interessert i å skaffe deg bil med firehjulstrekk. Jeg tenker at det ikke er spesielt smart å låse seg til en såvidt gammel versjon av V60, det er som ellers, jo nyere modell du går for, jo flere barnesykdommer og svakheter har Volvo luka vekk! Det er også dette med sikkerhet: dels vil det være en positiv utvikling over tid, også for en og samme modell, dels vil det uvegerlig skje ting med en eldre bil underveis som reduserer din og dine passasjerers sikkerhet: stikkord: også Volvo ruster, også Volvo blir slitt! For å si det sånn: mye avhenger av hvor godt bilen er passet på, men som vi vet, antall på veien har en lei tendens til å degradere en bil mye mer enn tallet i kilometertelleren!

I ditt sted ville jeg satt meg ned og tenkt på hvilke krav du stiller, ut fra ditt kjøremønster og dine preferanser. Det er viktigere enn andres subjektive oppfatninger om hva som er "best" og "sterkest". Dernest ville jeg sett på budsjettet, og gått for en nyest mulig bil i best mulig stand! Og igjen: ikke se deg blind på kjørelengde, en 3 år gammel ex-taxi med 3-400.000 på kilometertelleren kan ofte vise seg å være i mye bedre stand enn en tante-kjørt bil med 50.000 på telleren og 15 år på veien! For å si det sånn: jeg ville valgt ex-taxien uten å blunke her!

Siden du referer til "beste og sterkeste"....uten å si hva du egentlig tenker på: hva med V70? Det er etter mitt hode en skikkelig god bil fra Volvo, passe stor, traust som bare en Volvo kan være! Ja, også V70 må passes på, men det må V60 også! ingen bil er "best" eller "sterkest" uten et normalt godt vedlikeholdsregime, sånn er det bare! Tenk også på dette med RUST....får du tak i et godt eksemplar, kan du forlenge levetiden med både 10 og 15 år om du sørger for understellsbehandling og jevnlig etterbehandling....da blir din bil virkelig "best" over tid! Ellers tenker jeg at V70 er mer "gubbebil", også det bidrar til å gjøre det til et tryggere kjøp enn V60. Dessuten kan du få mer for pengene, i ditt sted ville jeg A: satt opp en "ønskeliste" med prioriterte krav B: sett på både V60 og V70 - hva får du for pengene? Her er det nyest mulig som gjelder, 2006-2007 er en stund siden! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar