0

TPMS ventil

spurt 2021-03-31 06:26:02 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei

Fikk lagt på nye sommerdekk på original felgene på vår Kia Sportage igår. På vei hjem begynner TPMS systemet å varsle feil.

Sjekker dekktrykk og det ligger på 4 bar. Reduserer til angitt trykk på dørstolpen, 2,6 bar, uten at varslingen forsvinner.

Legger også merke til at det ser ut til at en av ventilene har blitt byttet. Originalt er ventilen i metall, ny i gummi.

Kan dekkverksted vært uheldig og skadet original ventilen ved dekkomlegging og erstattet denne med en ny uten tpms sensor?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-31 10:46:23 +0100

Uten at jeg kjenner måten Kia løser dette på, jeg vil gjette på at de som har lagt om dekkene for deg, har glemt å utføre prosedyren for det vi kan kalle en "nullstilling" av arbeidspunktet for overvåkingen av luifttrykket. Sjekk bilens instruksjonsbok, det kan være at du må inn i et menyvalg i bilens skjermbaserte oppsett om du har et slikt, eller det kan være at du må trykke inn en fysisk knott et lurt sted. Be aware, det enkleste er å åpne instruksjonsboka, bilfabrikantens kreativitet når det gjelder å gjøre helt enkle ting på lure måter, er grenseløs!

Om dette ikke løser problemet, kan det ha en sammenheng med det du nevner om ventilen. Også dette bør du kunne finne ut av i store kloke boken, jeg ville nok uansett forvisset meg om at verkstedet som la om dekka ikke hadde begått en aldri så liten feil her. Ellers koster jo en slik sensor flesk, det burde vise igjen på regninga om de har skiftet en sånn. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar