0

Bytte bakre støtdempere

spurt 2021-03-25 07:55:20 +0100

anonym bruker

Anonym

Skal bytte bakre dempere på Ford Focus st,vogn 2005 mod. Spørsmål: Hva er forskjellen på enkeltrør og dobbeltrørdempere??.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-25 16:47:35 +0100

Noe forenklet sett, det dreier seg om to måter å gjøre omtrent det samme på. Hva som er "best", kan man helt sikkert diskutere opp og i mente, det er like mange meninger som det er selgere der ute. Generelt er det sånn at man får det man betaler for, jeg velger konsekvent Bilstein, litt dyrere enn f.ex Kayaba, men du kan si det sånn at jeg har vært så uheldig at verkstedet kom i skade for å montere Kayaba-dempere på bilen min to ganger: første og siste. Aldri mer! De ble byttet etter rundt 15.000 km og en en durabelig krangel med leverandøren...reinspikka søppel! Og ja - min favoritt-fabrikant av biler bruker primært Bilstein som standard, da snakker vi gassdempere og det som kalles "dobbeltrørdempere". Den enkle måten å forklare forskjellen på, er at dette er dempere som har et ytre rør, som fungerer som et reservoar, og et indre rør der den egentlige "støtdempingen" finner sted: altså konverteringen av bevegelsesenergi til varme.

En mer omstendlig forklaring og hvorfor det ene er bedre enn det andre, finner du HER: https://avtotachki.com/no/kakie-amort...

Når vi snakker Ford Focus, tenker jeg at det er en bil der fabrikanten har gjort mye for å gi bilen gode kjøreegenskaper. Jeg vil også anta at man har gitt bilen gassdempere av god sort i utgangspunktet, da er det ikke støtdemperne du skap spare penger på. Velg Bilstein, koster litt mer, men holder lenger, gir deg mye igjen for pengene. Og, ikke å forglemme: støtdempere er det vi med rette kan kalle en sikkerhetskritisk komponent. Økt sikkerhet følger med på kjøpet her!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger