0

Angående Orion 288 Lekkasjestopper

spurt 2021-03-11 11:45:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Har fått en liten oljelekkasje på min N47 motor. Og har blitt anbefalt av folk å anvende Orion 288 Lekkasjestopper. Skal visst fungere veldig bra. Jeg er da en av de usikre. Og lurer da på om dette kan være skadelig for motor over lengre tid?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-11 18:54:48 +0100

Liten oljelekkasje i form av et drypp i dann og vann....eller oljesvetting? om det er en LITEN sak i ordets egentlige forstand, ville jeg latt lekkasjen være i fred til den eventuelt medførte merknad på EU-kontrollen. Uten å gå i detaljer, man sørger selvfølgelig for en god motorvask før EU-kontrollen også, vi som har hatt eldre biler opp gjennom åra har system på dette :-)

Ellers er reklamen for Orion grei ut, det dumme er at man ikke vet om det går greit før i ettertid. Når det er sagt, dette skal være et tyntflytende stoff, der virkestoffene sannsynligvis stopper lekkasjer gjennom å reagere med luft. Dette tilsier at det kan gå greit så lenge luriumet befinner seg inne i motoren. Det som ville bekymret meg, er trange smørekanaler. Det kan du eventuelt ta opp med leverandøren av d'rede lekkasjestopperen. Og ja, for alle praktiske hensyn er det uansett bileieren som sitter igjen med ansvaret om MacMurphy slår til.

Om man ønsker å prøve, er det jo egentlig ikke verre enn å velge tidspunktet med omhu: si 2-3000 km før oljeskift...avvente til lekkasjen forhåpentligvis er en saga blott..og skifte olje og oljefilter. Regner også med at bilen din er eldre enn 5 år, derved står det ikke riktig like store verdier på spill som om bilen hadde vært nyere (men da hadde også nybilgarantien medført at du ikke hadde trengt å bekymre deg for en lekkasje-sak).

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger