0

Golf gte bruktbil

spurt 2021-03-08 11:31:45 +0200

anonym bruker

Anonym

Er første generasjon golf gte bra biler?

Jeg tenkte å kjøpe en brukt golf gte 2016 modell med 50 000 kilometer. Vil det eventuelt bli mye feil når den når nærmere 100k kilometer? Hvor mye burde jeg sette av for hver måned, med tanke på vedlikehold?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-08 11:45:44 +0200

Jepp – nyere VW Golf er generelt gode biler som kundene er fornøyde med. GTE er ikke noe unntak her. Den passer aller best om du har mye småkjøring og er flink til å lade ofte.

Vær også klar over at den har noe mindre bagasjeplass enn en vanlig fossil-Golf. Men alt i alt er dette fine og gode biler, i mine øyne om du har et kjæremønster som passer biltypen.

Pass bare på at du sjekker bilen nøye før kjøp. Med tanke på servicehistorikk, når neste service og hva den koster. Samt at du sjekker alle åtte dekkene litt grundig. Se også på bremsene. Nye skiver og klosser koster fort en del penger.

Det er vanskelig å si noe eksakt månedlig beløp for vedlikehold og service. Det kommer helt an på behovet for bilen du skal kjøpe. Men om tingene som er nevnt over er i orden, skal du ikke behøve å sette av mye. Da bør den gå ett år uten særlig påkost. Det kommer jo også an på hvor mye man kjører.

Men om jeg skulle gjette på et gjennomsnittsbeløp så ender jeg på rundt en tusenlapp i måneden. Da bør du ha til løpende kostander til service, dekk og bremser.

Sjekk også denne linken: https://bilguiden.broom.no/bilvurderi...

Lykke til med nye bruktbil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar