0

Subaru Impreza Boxer 2,0L orginal 109HK

spurt 2021-03-02 19:11:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg lurer litt på hva som kan værra galt med min motor. problemet jeg fikk i dag var reduser motorkraft. Turboen klarte ikke å levere det jeg ville den skulle levere, det så jeg på en turbotrykkmåler jeg har i bilen. Trykkmåleren er kobla inn på interkuleren. Motroen har gått 205604km Motoren er helt orginal og alle serviser er fulgt opp på merkeverksted.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-02 20:55:45 +0200

Det mest nærliggende her ville være å sjekke eventuelle feilmeldinger i bilens diagnosesystem og ta det derfra. Ellers er det overveiende sannsynlig at problemet er relatert til at turboen, som du sier, rent faktisk ikke bygger opp trykk lenger. Det kan skyldes at turboen har gått til Jesus, og det kan skyldes en defekt sensor som igjen påvirker turboen, eventuelt får bilens styringsystem til å gå i nødmodus. Legio muligheter, det kan selvfølgelig også være andre årsaker til at bilen går i nødmodus. Uavhengig av dette, Subarus motorer er defintivt ikke kjent for verken holdbarhet eller for å være spesielt problemfrie, og selv om bilen er fulgt godt opp og ikke tuklet med, ting kan likevel gå i støkker. Som sagt: sjekk feilkoder og ta det derfra, med litt flaks er det kanhende bare en sensor! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar