0

Taklast 2011 Audi Q7

spurt 2021-03-01 09:57:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Sjekker på vegvesen hvor mye last jeg kan ha på taket, der står det "Maks taklast - Ikke oppgitt" , vil det si at jeg ikke kan ha last på taket? Sjekket en tilsvarende på Finn.no og samme der.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-01 11:18:19 +0200

Det enkleste her er å ta en titt i bilens insturksjonsbok. Det vil være bilens typegodkjenning som gjelder her, og tallet herfra vil normalt sett være det som også finnes i bilens instruksjonsbok. Dette vil SVV normalt sett forholde seg til. At maks taklast ikke fremgår i vognkortet, er selvfølgelig uheldig, men det er ikke uvanlig med mangelfulle oppføringer eller sogar direkte feil i vognkort, en mulig årsak er mangelfull kommunikasjon mellom fabrikant og godkjenningsmyndighet. En annen årsak er vår vidunderlige nye tid med automatisk behandling av grunnlagsdata i absolutt alle sammenhenger, helt fantastisk for å generere de utroligste avvik!

Du finner forøvrig et tall HER, rett nok for en ny Audi av samme sort, men det er grunn til å anta at tillatt taklast for din bil nok vil ligge i eller i nærheten av samme område. Som sagt...ta en titt i instruksjonsboka først! Og vil du føle deg ekstra sikker...ta en telefon til Biltilsynet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger