0

Wolkswagen

spurt 2021-02-28 09:29:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, har kjøpt ein t4 langutgave med 5 seter så den er uten skillevegg, tenke å bygge denne om som bobil er det noen regler i forbindelse med å ta ut baksetene og sette opp innredning når det ikke er noen vegg der?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-28 10:32:58 +0200

Det generelle rådet fra Statens Biltilsyn er at du bør kontakte din lokale trafikkstasjon for å få veiledning og ta det derfra. Som man jo sier, det er klare regler for hva som regnes som ombygging, hvordan det skal gjøres og ikke minst, hva som er tillatt. Det dreier seg om å gjøre de rette tingene i rett rekkefølge i hvert enkelt prosjekt, og det Biltilsynet egentllig sier her, er at du bør søke råd for ditt konkrete prosjekt før du går i gang!

Og ja, det finnes informasjon på nett, bla kan du lese til øyet blir stort og vått på lovdata under DETTE avsnittet: https://lovdata.no/dokument/SF/forskr...

Men be aware, det er mye enklere å ta dette med de som har ansvaret for å håndheve lover og forskrifter og vet hvordan dette skal omsettes i praksis, altså Biltilsynet! HER finner du forøvrig en oppsummering av aktuelle krav på nettopp et VW-forum: https://www.vwbus.no/forum/viewtopic....

Som du ser, det er rimelig konkrete krav, og det er gjort gjeldende fra en konkret dato, dvs alle som måtte tenke i retning av campingbil må forholde seg til disse kravene etter den og den datoen. Skakke' være lett, og det dumme er at det kan ha kommet justeringer og endringer siden dengang, og igjen, det er Biltilsynet som har kontrollen her! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar