0

Hei! Har en 1989 Audi 200 20V TQ Sedan 220hk.

spurt 2021-02-20 11:30:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Fikk for nylig byttet frontrute og fikk et sjokk når jeg hentet bilen. Det var brukt en frontrute med sort gummilist i stedet for den cromlist som satt i den originale rute. Verkstedet som utførte oppgaven forklarte at ruten med cromlist ikke kunne skaffes mere. Finnes det noe alternativt; eventuelt en cromlist som kan monteres i ettertid? Med Vennlig hilsen Berit Vangmyr.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-20 15:30:10 +0100

Du skal ikke se bort fra at du kan finne rett list et sted, gjerne i retning Tyskland, internett og google er din beste venn! Finpuss tysken og send noen mailer ettersom du finner firmaer som kan levere deler til klassiske Audi er mitt beste tips her. Men en ting er å å tak i rette lista, noe helt annet er å få montert den....forhåpentligvis slipper du å kjøpe en hel rute og/eller plukke ut den nye, fine ruta her, det kan du sjekke med det firmaet som eventuelt klarer å skaffe deg en list. Ellers tenker jeg at man med en bil som er såvidt gammel nok kan være lykkelig at over at man i det hele tatt får tak i ny frontrute, det er ingen selvfølge!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar