0

Kvalitet s-type

spurt 2021-02-18 19:43:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Er en 2000 modell Ok bruksbil. kjører lite rundt 5000km. Tenker på en 3l bensin

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-18 23:48:59 +0200

updated 2021-02-19 21:51:41 +0200

Hei Motoren er bra på disse men de rustet noe helt forferdelig og er da bilen 21 år så kan du jo tenke hvor mye platemarken har knasket på den og de elsket tydeligvis denne Engelske aristokraten samt søsteren Jaguar X type over nesten alt annet på jord. S- type og X- type var fattigmanns Jaguarer og noe oppkok fra Ford tiden som eier og må ikke forveksles med sine store søsken XJ , XK osv.

S-type er en Amerikansk Lincon LS litt forkledd og basert på Fords DEW platform og X-type er en Europeisk Ford Mondeo Ford CD 132 platform også litt forkledd, sistnevnte hadde faktisk potensial men Ford/Jaguar suset bort den muligheten og leverte bare helt midt på treet fordi om salget gikk ganske bra.

Er nok endel av disse som har fått nye kanaler men uansett så blir det aldri som det var igjen fra fabrikkens side og regner vel med at de fleste har noen kilo sparkel her og der og kanskje noen quick fix i gulvplater og hjulbuer. Styr unna uansett hvor fristende prisen er så er det ikke alltid at det er billig nok. Ellers er en 2000 model uansett en tikkende bombe til og med motoren fordi om det egentlig er en bra motor men 21 år setter sine spor.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-19 12:06:56 +0200

Ut fra at du ser i retning av en 21 år gammel bil og nevner ordet "bruksbil" i samme setningen, vil jeg anbefale deg å se i retning av Skoda eller for den sakens skyld, Ford eller Toyota. Jeg tipper du egentlig ikke trenger en spesielt stor bil, da kan Skoda Fabia, Ford Focus eller Toyota Avensis være greie alternativer. Du får en mye nyere bil for en grei pris, og du får en bil som du faktisk har råd til å bruke. Underforstått, "premiumbil" ala Jaguar S-type med 3 liters motor er total idioti om du skal ha en rimelig bruksbil....legg heller litt mer penger i en "grei" og fornuftig bil i den sjangeren jeg nevner. De pengene du eventuelt bruker mer tjener du inn tifold. en bokstavelig talt utbrukt Jaguar koster flesk å holde på veien, både i form av service og vedlikehold, men også i form av drivstoff.

At en 21 år gammel Jag' i tillegg ofte er så ihjælrusta at skiltene ramler av....gjør det jo ikke bedre! Tro meg, dette er IKKE en "OK BRUKTSBIL", uansett hva selgeren forsøker å innbille deg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar