0

F pace 3.0 tdi

spurt 2021-02-16 21:51:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, er kommet over en 2017 model jaguar f-pace 3.0 tdi i Tyskland. Hvordan er disse bilen kvalitetsmessig, å er det trygt å kjøpe bil med tanke på import utenom forhandler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-17 08:18:52 +0200

updated 2021-02-17 15:06:10 +0200

Reklamen sier: «Det er en Jaguar trenger jeg å si mere» og er nok ganske dekkende ja det er gode biler med høy,kvalitet og er en av mine drømmebiler i fremtiden når prisene kommer på mitt nivå og jeg får kvittet noen av mine 5 biler da det liksom ikke er plass til flere og kan nesten se for meg uttrykket i ansiktet til kona hvis jeg hadde kommet draendes hjem med bil nr 6 he he. Det går helt fint å importere selv men i disse corona tidene blir ting mere kompliserte og man kan ikke like lettvint dra til et land ute i Europa for å se og hente bilen selv, man må stole på forhandler i utlandet og er avhengig av transport firma frmfor å kjøre den hjem selv og det har selvfølgelig ekstra kostnader og denne kostnaden må i tilegg momses inn til Norge da transportutgifter må være med i regnestykket. Det skal noe til å kunne tjene på en importert bil når alle kostnadene taes med og vi i tilegg har en noe svak krone kurs. Ellers skal garantiene når du kjøper bil i eu gjelde såfremt ikke den Norske importøren har noen særnorske ekstra garantier. Kan jo være at det lokale Jaguar verkstedet blir litt stram i ansiktet når du kommer med din importerte bil og skal rette på en garanti feil men det blir jo de om det en Jaguar er det jo okke som :-)

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar