0

Mercedes W124.

spurt 2021-02-16 14:00:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Det kommer kanskje litt an på hva man mener med verdens beste bil; går det på kjøreegenskaper, komfort eller holdbarhet , eller en kombinasjon av dette ?. Hva mener du er verdens beste bil ? ( jeg mener da blant biler som var oppnåelig for vanlige folk, ikke Lamborghini, Ferrari o.l).

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-16 19:30:11 +0200

Mercedes av den sorten som var tema i artikkelen har mange gode egenskaper som nok går hjem hos mange, for min del har den norske importøren og herværende merkeverksteder gjort at jeg ikke har følt trangen til å konvertere til Mercedes....dette med gode samarbeidspartnere er liksom en del av det som hører med til "den beste bilen". Jeg tenker også at det er mange kritierier som man ikke tenker over som bør være med her, f.ex synes jeg Citroen 2CV er utrolig sjarmerende. Jeg har også et over gjennomsnittet kjærlig forhold til Lada, Moskwitch og Volga, ikke minst fordi det er enkle, robuste biler som man kan skru på med bind for øya. Jeg kjørte biler av de to første slaga et par tiår, så fløy drivstoffprisene til himmels, med opptil 70.000 i året på det verste var det liksom naturlig å gå over til VW diesel. Det har det gått i siden, og som det blir sagt av en eller annen poet, den beste bilen, det er den jeg har nå! Jeg mener jo at en bil som gir meg et godt kompromiss og er god på egenskaper som jeg har på min personlige liste, er den beste for meg - kall det gjerne "verdens beste", iallefall er det veldig mange som kjører samme bil som meg verden over!

Hva jeg kjører? En "kjedelig" Golf 7 stasjonsvogn med 2.0 TDi og firehjulstrekk, den får et soldig terningkast 5 hhv 6 på praktisk talt alt, kanhende terningkast 4 på EN ting: det er ikke høyt nok under taket til at jeg kan kjøre med flosshaten på (jeg har faktisk en ekte flosshatt), men ellers? Med Golf kjører man med et evig smil som bare stoppes av ørene, den er like stabil som Passat CC (som jeg faktisk hadde bestillinga klar på) i motorveishastigheter, den er like kjapp som forrige generasjons GTI, den ligger som et strykejern i svingene - lenge leve firehjustrekket - og den er grei å eie, i tillegg er den "oppnåelig" for oss gutta med beina på jorda, både mhp løpende driftsutgifter, nybilpris, bruktpris. I det hele tatt: det er en Golf for alle! Lambo, Ferrari og dill og dall? Bare en service koster mer enn Golfen min! Tesla - som selger på "superbilytyelser"? Bullshit, rett og slett, man er da glad i førerkortet sitt, og bare så det er sagt: en dunderklump på 2.5 tonn er IKKE en "sportsbil" som passer på norske veier! Dessuten: hvor lang tid tar det å få deler til mange av disse mer eller mindre eksotiske bilene? For min del foretrekker jeg altså VW som "verdens beste", en av grunnene er at verkstedstjenster og deler er tilgjengelige på null komma null over hele Europa! JEg skal KJØRE med bilen min, ikke ha den stående på verksted i påvente av deler!

At det er andre biler som fortjener dplom? Ja, det er flere biler som passer inn i kategorien "verdens beste" for hvermannsen! Ta Skoda Octavia...Ford Mondeo....og så videre ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-16 19:49:41 +0200

Ryktet som verdens beste bil var nesten utelukkende fordi mange av verdens taxi sjåfører untatt i Usa foretrakk de som sin arbeidsplass og motorene var kjent for å gå langt. Ryktet spredde seg jo lett da en taxi tur ofte kunne bestå av bilprat med passasjerene så spredde de det videre igjen og på den veien var det. De var ikke spesielt bra de var bare bedre enn sine samtids konkurenter så ikke dermed sagt at de ikke måtte på verksted det måtte de både titt og ofte Men Mercedes skal ha det med stjerna på panseret og at det var nesten litt magi i den flotte chrome stjernen men Mercedes tok like godt å saborterte sitt eget gode navn og rykte i 2002 da de lanserte en ny E klasse med rustproblemer skjelden skuet i bilverden, selv Fiat bleknet i sammenhengen her. Evig eies kun et dårlig rykte er nok sant her da jeg lett husker dette fordi om det er 20 år siden siden dramatikken urspant seg.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-02-16 14:00:38 +0200

Sett: 31 ganger

Sist oppdatert: Feb 16