0

Virtuell Broom kopp ved 1000 besvarte spørsmål

spurt 2021-02-16 11:30:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Broom Ser at den svært aktive herremann og VW elsker Norulf har svart på ikke mimdre enn 1386 spørsmål her inne 😳 som er høyst imponerende. Han fikk kanskje en Virtuell Broom kopp hjem i E mail postkassen sin for jobben ? Kanskje på tide å opprette en medalje utdeling for 1000 spm- 2000 spm osv for hederlig innsats da hadde vel han trolig tronet på toppen alene.respekt respekt 💐 Ellers har det vel tidligere vært nevnt dette med å pusse opp spør Benny siden litt og avskaffe gryteklutene som jeg tror til og med Benny måtte ha redaksjonens it komsulenter for å greie å legge inn bilde av seg selv. Kanskje Redaktør Knut Skogstad skulle følge opp dette med å gå fra fossil til el i bilverden og samtidig la det dryppe over på resten av Broom siden og ihvertfall på det helt åpenbare og som trenger det mest men kanskje er det bare meg som tenker sånn ?

Hilsen M.S Chief Engineer

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Måtte Bjørnen fra Øst om Sinsen krysset som behandler et halvfullt oljefat like lekende lett som du og jeg behandler en cola boks og samtidig innehar massiv kunmskap som noen og enhver kan dra nytte av her på forumet leve lenge og vel i landet :-) Mvh Kviasen

Kviasen gravatarbildeKviasen ( 2021-02-16 20:01:54 +0200 )rediger

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-17 12:25:55 +0200

takker så meget for vrtuelle blomster og kopper! Nå sliter jeg vel litt med halvfulle oljefat, det var broders spesialitet: sier litt som den mellomste Bukken Bruse: storebror var dobbelt så stor som meg, han hadde no problemas med å løfte Opel-motorer med girkasse og fløtte dem opptil flee meter! Rett nok måtte han skifte underbukse etterpå, og det straffa seg jo i form av mye vondt i ryggen når han passerte 50, men du og du, han var svær! Jeg er bare smågutten i forhold, selv om skuldrene butter i mot på begge sider i unevnelige småbiler :-)

En lenge leve til både Kamerat K og Kamerat Anonymus også! Kamerat K må da ha svart på minst like mange spørsmål som meg her...? Og jeg tenker jo at Kamerat K kan mye mer enn meg om de mer finurlige tingene, han er det reneste oppslagsverket! Uansett, en riktig god dag til dere alle!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-18 11:38:12 +0200

updated 2021-02-18 11:53:51 +0200

He he ja det er utrolig hva som er lagret oppi den mennesklige hard disken når man leter litt rundt oppi der Yrket mitt tilsier jo at jeg alltid må være på topp innen blant annet den teknologiske utviklingen ellers sakker man lett etter. Vi har vel fått et par bemerkninger Norulf ang at vi er litt bakpå men for meg er en motor en motor om den drives av batterier eller annen type brennstoff som fks hydrogen alt vel så langt. Det som er mest bekymringsfult er om infrastrukturen er moden for å håndtere dette og at politikerene har skylapper og ikke innser at markedet snart oversvømmes av el sportsbiler med gedigne el motorer og dertilhørende batteripakker og ingen trenger å fortelle meg at de som kjøper ikke bruker dette for alt det er verdt og atpåtil rikelig subsidiert av den Norske stat. Vi vet jo at stats budsjettet må gå i null så når de subsidierer bort noen miliarder hvem må da ta regningen blir det som vanlig minstepensjonister og barnefamilier ? Spør Benny er jo ikke akkurat et politisk forum men Broom siden har jo mange artikkler om el biler fra alle kanter så smitter jo litt over. Ellers håper jeg jo at du får Virtuell Broom kopp nr 2 når du passerer 2000 svar og at du kan velge farge på den før den dumper ned i e postboks sprekken din.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar