0

Startsperren Mondeo

spurt 2021-02-14 10:35:41 +0100

anonym bruker

Anonym

Flere ganger er batteriet på min ford Mondeo gått tom, dalys har stått på. Flere bruker bilen og noen hører ikke varsellyd. Må da på verksted for å fjerne startsperren. Har hittil vært på merkeverksted, men er litt skeptisk. Sist sa de at batteriet ikke kunne lades. Måtte skiftes. Men jeg tok med det gamle batteriet(år) og ladet det opp selv. Spm: 1. Kan denne startsperren som jeg ikke har bruk for, selv om det kan ha noe for seg f. eks ved tyveri (?), fjernes permanent? 2. Kan andre enn merkeverksted fjerne tstartsperren (midlertidig/permanent?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-14 11:45:38 +0100

updated 2021-02-14 19:38:24 +0100

Først og fremst skal ikke startsperren aktiveres fordi om batteriet er tomt, jeg har hatt mange mondeoer som har stått uten batteri i ukevis men alt er i orden når batteriet kobles til igjen. Vet ikke helt årsmodel på din men høres ut som den er såpass gammel at du må skru på bryter for kjørelys. Ja man kan fjerne startsperren men må sendes til England for dette og tjenesten kjøpes på Ebay. Merkeforhandler hverken skal eller vil fjerne startsperren din av moralske årsaker fordi da ville hele prinsippet med startsperre vært borte. Feilen ligger nok en annen plass i bilen din eller i nøkkelen og Ford kan programere opp ny nøkkel til deg som aktiverer startsperren.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-15 09:51:47 +0100

Når du får ordna startsperren...hvilket er det enkleste og mest fornuftige her...tenk tanken på å skaffe deg en sånn derre "beeper" som sladrer om du går fra bilen med lyset på! koster lite, tidligere solgte Biltema en sånn duppeditt for et par tiere, om ikke Biltema har, finnes det sikkert annetsteds...om så skulle være....Ebay. Enkel å koble, perfekt for glemsomme og stressa mennesker! Ellers forstår jeg tankegangen med å fjerne startsperra, men det er for mye kav, som Kamerat K antyder, problemet ligger annetsteds, er du heldig er det i nøkkelen. Ja, bilen din er kanhende så gammel at du tror ingen gidder å stæle den, men aldri si aldri, har man en startsperre, så er den en grei forsikring mot at drittunger skal stæle bilen og ødelegge seg selv og andre.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-15 14:42:21 +0100

updated 2021-02-15 14:52:31 +0100

Bra summert Norulf og bare for å ha nevnt det skulle nå engang forsikrings selskapet ditt oppdage at du har fjernet startsperren så glem utbetaling og bare så det er sagt forsikring selskapene gir helst ikke ved dørene og disse snokende agentene har en fortreffelig nese for å lukte juks og svindel. Hvis du har fjernet startsperren kan du egentlig ikke kreve forsikringspengene utbetalt da du har bevist prøvd å svindle forsikring selskapet og du kan faktisk bli straffet for slikt. Det er bare en vei å gå her og det er å legge frem saken for forsikring selskapet ditt slik at de har nødvendig info, får du good to go av av de så stiller saken seg noe anderledes.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger