0

Varme i rattet ?

spurt 2021-02-04 16:44:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei ! I snart sju vintre har jeg vært så heldig å ha muligheten til å varme mine lanker på et oppvarmet ratt - ved behov. Men når jeg nå skal bytte ut bilen, legger jeg merke til at mange merker / modeller i alle slags prisklasser, ikke har dette naturlige gode. Ja, for det er vel ingen stor luksus med varme i rattet i vårt kalde vinterland ? Det er ikke alle forunt å komme ut til forvarmet bil Er det kostnader (hvor dyrt kan det være da) ?) som gjør at dette ikke er inkludert - i hvert fall en mulighet for ekstrautstyr ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-04 17:10:31 +0100

Hei Ofte er det premium merkene som har strevet med å finne på flere muligherer for utstyr som har dette valget på ellers milelange utstyrs lister. Jeg har varme i rattet på min Discovery 4 og må si jeg så lyset når jeg nå har hatt gleden av dette i et par kalde vintermånder burde vært påbudt i Norge da det ikke er lett å konsentrere seg om bilkjøring med neglsprett på alle fingrene etter en runde med is skraping på rutene en tidlig morgen med minus 12 grader eller verre. Yepp skulle i det minste vært valgbart ekstra utstyr så vi kunne velge selv men desverre er det slik at du må velge pakker med extra utstyr da biler for massemarkedet gjerne er presset på priser og slik luksus som varme i ratt ikke er med. I fremtiden blir det bare biler med varme i rattet for min del. Ja blir jo litt dyrere å produsere da det blir kabler sydd inn i rattet bryter og strømtilførsel med tilhørende kabling og sikrings kretser. Ekstra utstyr på alle biler ja takk gjerne.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-02-04 16:44:26 +0100

Sett: 141 ganger

Sist oppdatert: Feb 04 '21

Antall visninger