0

vinne bil fra OMAZE

spurt 2021-01-30 18:40:57 +0100

Hei Benny. Eg surfet på broom siden, kom over en annonse om å vinne en bil fra OMAZE. Tenkte: dette må eg se på. Klikket på annonsen, gikk på cars-linken og der var en del kjøretøy som eg kunne vinne. Fant en kul pickup, en Ford F-250 2020 modell. Link: www.omaze.com/products/custom-ford-f250 Veldig fristet til å entre konkurransen, men så kom en tanke. Å vinne et kjøretøy fra utlandet, kan kjøretøyet bli godkjent i Norge? Pickupen er og modifisert utvendig og hjuloppheng. Leste mer på siden til pickupen, OMAZE vil levere pickupen til min nærmeste leveringssted. Men eg må betale leveringen etterpå. Kan du hjelpe med info om norske lover vil godkjenne denne pickupen? Og hvor mye vil det cirka koste å registrere pickupen?

Mvh. Johannes

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-31 16:00:07 +0100

Om du melder deg på denne konkurransen, bør du nok også satse på å vinne i Lotto samtidig! En bil som dette vil få d'rede skattedriektoratet til å gni seg i hendene, ja nærmest hyle av begeistreing, når de skal beregne toll og avgifter. Her vil jo også leveringskostnad være en del av avgiftsgrunnlaget, o skrekk og gru! Forøvrig vil skattedirektoratets avgiftskalkulator kunne gi detg et omtrentlig estimat - gitt at du spar frem sånn circus bilens fakturaverdi og circus fraktkostnad.

Du får forøvrig en pekepinn HER: https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Differansen mellom amerikansk pris (det er formodentlig amerikansk dette lotteriet...?) og norsk pris = det beløpet du må regne med å betale i avgifter her. Mhp godkjenning tipper jeg at bilen kan være typegodkjent i Norge på et eller annet vis, om du tar en telefon til sjappa som har avertert bilen i annonsen eventuelt Ford Norge får du vite hvordan det stiller seg med godkjenning. Tipper det kan være et par små og store fallgruver, f.ex godkjenningsmerking i bilens lykter, spesifikasjoner for USA vs EU og så videre. Lykke til med både bil-lotteriet og Lottoen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-01-30 18:40:57 +0100

Sett: 218 ganger

Sist oppdatert: Jan 31 '21

Antall visninger