0

Grunne en russebil

spurt 2021-01-26 13:52:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Lurer på om det blir store problemer om vi grunner en russebil utendørs nå som det er ganske kaldt

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-26 14:04:58 +0200

Garantert...uavhengig av hvilken type grunning det måtte være snakk om, det er en hel grullrekke med gode grunner til at dette er godt over grensa til toskeskap. Dere kan like godt spare pengene og droppe hele grunninga, det gjør samme nytta. Det burde fremgå rimelig klart at også lakkering av bilen vil være meningsløst der ute i kulda. Som et minimum bør dere få lånt eller leid en garasje, og ta det derfra. Avhengig av hvilket nivå dere jobber på, og ikke minst, om det er en bil som så alikevel er moden for spiker-fabrikken etter russetiden, er det jo helt kurrant å bare slipe ned bilen og påføre primer hhv en variant over temaet lakk i rød, blå eller annen farge med kost og rull. Gammelt tricks dette her: man fortynner lakken og ruller den på, det blir egentlig greit nok for sånne formål som dette. Men igjen: tørrt lokale, jevnt temperatur, rundt de 20 og oppover. Er det kaldere, vel, da blir det uvegerlig utfordringer!

Og skulle det mot formodning være en bil man vil ta vare på i ettertid, tenk tanken på foliering. Om dere er mange nok til å dele utgiftene vel og merke. Å foliere selv er ikke helt "der", det er mer krevende enn mange tror. Uansett, lykke til, drekk med måte!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar